Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50167
| Назва: | Біотехнологічні аспекти впливу католітів і анолітів на мікробіом ротової порожнини |
| Інші назви: | Biotechnological aspects of the effects of catholic and anolitis on oral microbioma |
| Автори: | Плавуцький, Т. Р. Plavutskyi, T. R. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Плавуцький Т. Р. Біотехнологічні аспекти впливу католітів і анолітів на мікробіом ротової порожнини / Т. Р. Плавуцький // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 77. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Бібліографічне посилання: | Плавуцький Т. Р. Біотехнологічні аспекти впливу католітів і анолітів на мікробіом ротової порожнини // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 77. |
| Bibliographic citation (APA): | Plavutskyi, T. R. (2025). Biotekhnolohichni aspekty vplyvu katolitiv i anolitiv na mikrobiom rotovoi porozhnyny [Biotechnological aspects of the effects of catholic and anolitis on oral microbioma]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 77. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Plavutskyi T. R. (2025) Biotekhnolohichni aspekty vplyvu katolitiv i anolitiv na mikrobiom rotovoi porozhnyny [Biotechnological aspects of the effects of catholic and anolitis on oral microbioma]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 77 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 577.15 544.344.2 616.314-089 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 77 |
| Початкова сторінка: | 77 |
| Кінцева сторінка: | 77 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50167 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Перелік літератури: | 1. Ponomarenko A., Zablotsky D. Electrochemically Activated Solutions in Dentistry: Antimicrobial and Regenerative Effects. Journal of Oral Health. – 2021. – Vol. 13(3). – P. 122–129. 2. Гур'єва І. С. Аноліт і католіт як біотехнологічні агенти у стоматології. Медичні перспективи. – 2022. – Т. 27, № 4. – С. 78–84. |
| References: | 1. Ponomarenko A., Zablotsky D. Electrochemically Activated Solutions in Dentistry: Antimicrobial and Regenerative Effects. Journal of Oral Health, 2021, Vol. 13(3), P. 122–129. 2. Hurieva I. S. Anolit i katolit yak biotekhnolohichni ahenty u stomatolohii. Medychni perspektyvy, 2022, V. 27, No 4, P. 78–84. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Plavutskyi_T_R-Biotechnological_aspects_77.pdf | 273,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Plavutskyi_T_R-Biotechnological_aspects_77__COVER.png | 405,24 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.