Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50167
| Tittel: | Біотехнологічні аспекти впливу католітів і анолітів на мікробіом ротової порожнини |
| Alternative titler: | Biotechnological aspects of the effects of catholic and anolitis on oral microbioma |
| Authors: | Плавуцький, Т. Р. Plavutskyi, T. R. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Плавуцький Т. Р. Біотехнологічні аспекти впливу католітів і анолітів на мікробіом ротової порожнини / Т. Р. Плавуцький // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 77. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic reference (2015): | Плавуцький Т. Р. Біотехнологічні аспекти впливу католітів і анолітів на мікробіом ротової порожнини // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 77. |
| Bibliographic citation (APA): | Plavutskyi, T. R. (2025). Biotekhnolohichni aspekty vplyvu katolitiv i anolitiv na mikrobiom rotovoi porozhnyny [Biotechnological aspects of the effects of catholic and anolitis on oral microbioma]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 77. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Plavutskyi T. R. (2025) Biotekhnolohichni aspekty vplyvu katolitiv i anolitiv na mikrobiom rotovoi porozhnyny [Biotechnological aspects of the effects of catholic and anolitis on oral microbioma]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 77 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Utgivelsesdato: | 25-sep-2025 |
| Date of entry: | 28-okt-2025 |
| Forlag: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 577.15 544.344.2 616.314-089 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 77 |
| Start page: | 77 |
| End page: | 77 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50167 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| References (Ukraine): | 1. Ponomarenko A., Zablotsky D. Electrochemically Activated Solutions in Dentistry: Antimicrobial and Regenerative Effects. Journal of Oral Health. – 2021. – Vol. 13(3). – P. 122–129. 2. Гур'єва І. С. Аноліт і католіт як біотехнологічні агенти у стоматології. Медичні перспективи. – 2022. – Т. 27, № 4. – С. 78–84. |
| References (International): | 1. Ponomarenko A., Zablotsky D. Electrochemically Activated Solutions in Dentistry: Antimicrobial and Regenerative Effects. Journal of Oral Health, 2021, Vol. 13(3), P. 122–129. 2. Hurieva I. S. Anolit i katolit yak biotekhnolohichni ahenty u stomatolohii. Medychni perspektyvy, 2022, V. 27, No 4, P. 78–84. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vises i samlingene: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Plavutskyi_T_R-Biotechnological_aspects_77.pdf | 273,79 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
| ICFSI_2025_Plavutskyi_T_R-Biotechnological_aspects_77__COVER.png | 405,24 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright