Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50167

Rexistro de metadatos completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorПлавуцький, Т. Р.
dc.contributor.authorPlavutskyi, T. R.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:42Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:42Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationПлавуцький Т. Р. Біотехнологічні аспекти впливу католітів і анолітів на мікробіом ротової порожнини / Т. Р. Плавуцький // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 77. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50167-
dc.format.extent77
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleБіотехнологічні аспекти впливу католітів і анолітів на мікробіом ротової порожнини
dc.title.alternativeBiotechnological aspects of the effects of catholic and anolitis on oral microbioma
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc577.15
dc.subject.udc544.344.2
dc.subject.udc616.314-089
dc.relation.references1. Ponomarenko A., Zablotsky D. Electrochemically Activated Solutions in Dentistry: Antimicrobial and Regenerative Effects. Journal of Oral Health. – 2021. – Vol. 13(3). – P. 122–129.
dc.relation.references2. Гур'єва І. С. Аноліт і католіт як біотехнологічні агенти у стоматології. Медичні перспективи. – 2022. – Т. 27, № 4. – С. 78–84.
dc.relation.referencesen1. Ponomarenko A., Zablotsky D. Electrochemically Activated Solutions in Dentistry: Antimicrobial and Regenerative Effects. Journal of Oral Health, 2021, Vol. 13(3), P. 122–129.
dc.relation.referencesen2. Hurieva I. S. Anolit i katolit yak biotekhnolohichni ahenty u stomatolohii. Medychni perspektyvy, 2022, V. 27, No 4, P. 78–84.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage77
dc.citation.epage77
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Плавуцький Т. Р. Біотехнологічні аспекти впливу католітів і анолітів на мікробіом ротової порожнини // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 77.
dc.identifier.citationenAPAPlavutskyi, T. R. (2025). Biotekhnolohichni aspekty vplyvu katolitiv i anolitiv na mikrobiom rotovoi porozhnyny [Biotechnological aspects of the effects of catholic and anolitis on oral microbioma]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 77. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOPlavutskyi T. R. (2025) Biotekhnolohichni aspekty vplyvu katolitiv i anolitiv na mikrobiom rotovoi porozhnyny [Biotechnological aspects of the effects of catholic and anolitis on oral microbioma]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 77 [in Ukrainian].
Aparece nas ColecciónsⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
ICFSI_2025_Plavutskyi_T_R-Biotechnological_aspects_77.pdf273,79 kBAdobe PDFVer/abrir
ICFSI_2025_Plavutskyi_T_R-Biotechnological_aspects_77__COVER.png405,24 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados