Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50152
| Назва: | Розроблення нового виду йогурту з інуліном |
| Інші назви: | Development of a yogurt recipe with inulin |
| Автори: | Сичова, О. О. Завгородній, М. М. Поліщук, Г. Є. Sychova, O. Zavhorodnii, M. Polishchuk, G. |
| Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна |
| Бібліографічний опис: | Сичова О. О. Розроблення нового виду йогурту з інуліном / О. О. Сичова, М. М. Завгородній, Г. Є. Поліщук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 55. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Бібліографічне посилання: | Сичова О. О., Поліщук Г. Є. Розроблення нового виду йогурту з інуліном // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 55. |
| Bibliographic citation (APA): | Sychova, O., Zavhorodnii, M., & Polishchuk, G. (2025). Rozroblennia novoho vydu yohurtu z inulinom [Development of a yogurt recipe with inulin]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 55. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Sychova O., Zavhorodnii M., Polishchuk G. (2025) Rozroblennia novoho vydu yohurtu z inulinom [Development of a yogurt recipe with inulin]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 55 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 637.146.34 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 55 |
| Початкова сторінка: | 55 |
| Кінцева сторінка: | 55 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50152 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039 https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026 https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054 |
| Перелік літератури: | 1. Nurul F.F., Arbakariya B. Ariff M.E.K., Leonardo R.-S., Murni H. (2018). Influence of probiotics, prebiotics, synbiotics and bioactive phytochemicals on the formulation of functional yogurt, Journal of Functional Foods, 48. 387-399. https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039. 2. Zbikowska A., Marciniak-Lukasiak K., Kowalska M., Onacik-Gür S. (2016). Multivariate Study of Inulin Addition on the Quality of Sponge Cakes. Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 67. https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026. 3. Muniz Pereira C.T., Muniz Pereira D., Cazelatto de Medeiros A., Yumi Hiramatsu E., Benetti Ventura M., Bolini H.M.A. (2021). Skyr yogurt with mango pulp, fructooligosaccharide and natural sweeteners: Physical aspects and drivers of liking, LWT, 150. 112054, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054. |
| References: | 1. Nurul F.F., Arbakariya B. Ariff M.E.K., Leonardo R.-S., Murni H. (2018). Influence of probiotics, prebiotics, synbiotics and bioactive phytochemicals on the formulation of functional yogurt, Journal of Functional Foods, 48. 387-399. https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039. 2. Zbikowska A., Marciniak-Lukasiak K., Kowalska M., Onacik-Gür S. (2016). Multivariate Study of Inulin Addition on the Quality of Sponge Cakes. Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 67. https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026. 3. Muniz Pereira C.T., Muniz Pereira D., Cazelatto de Medeiros A., Yumi Hiramatsu E., Benetti Ventura M., Bolini H.M.A. (2021). Skyr yogurt with mango pulp, fructooligosaccharide and natural sweeteners: Physical aspects and drivers of liking, LWT, 150. 112054, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Sychova_O-Development_of_a_yogurt_recipe_55.pdf | 383,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Sychova_O-Development_of_a_yogurt_recipe_55__COVER.png | 467,91 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.