Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50152
Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сичова, О. О. | |
| dc.contributor.author | Завгородній, М. М. | |
| dc.contributor.author | Поліщук, Г. Є. | |
| dc.contributor.author | Sychova, O. | |
| dc.contributor.author | Zavhorodnii, M. | |
| dc.contributor.author | Polishchuk, G. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:40Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:40Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Сичова О. О. Розроблення нового виду йогурту з інуліном / О. О. Сичова, М. М. Завгородній, Г. Є. Поліщук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 55. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50152 | - |
| dc.format.extent | 55 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054 | |
| dc.title | Розроблення нового виду йогурту з інуліном | |
| dc.title.alternative | Development of a yogurt recipe with inulin | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 637.146.34 | |
| dc.relation.references | 1. Nurul F.F., Arbakariya B. Ariff M.E.K., Leonardo R.-S., Murni H. (2018). Influence of probiotics, prebiotics, synbiotics and bioactive phytochemicals on the formulation of functional yogurt, Journal of Functional Foods, 48. 387-399. https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039. | |
| dc.relation.references | 2. Zbikowska A., Marciniak-Lukasiak K., Kowalska M., Onacik-Gür S. (2016). Multivariate Study of Inulin Addition on the Quality of Sponge Cakes. Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 67. https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026. | |
| dc.relation.references | 3. Muniz Pereira C.T., Muniz Pereira D., Cazelatto de Medeiros A., Yumi Hiramatsu E., Benetti Ventura M., Bolini H.M.A. (2021). Skyr yogurt with mango pulp, fructooligosaccharide and natural sweeteners: Physical aspects and drivers of liking, LWT, 150. 112054, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Nurul F.F., Arbakariya B. Ariff M.E.K., Leonardo R.-S., Murni H. (2018). Influence of probiotics, prebiotics, synbiotics and bioactive phytochemicals on the formulation of functional yogurt, Journal of Functional Foods, 48. 387-399. https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Zbikowska A., Marciniak-Lukasiak K., Kowalska M., Onacik-Gür S. (2016). Multivariate Study of Inulin Addition on the Quality of Sponge Cakes. Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 67. https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Muniz Pereira C.T., Muniz Pereira D., Cazelatto de Medeiros A., Yumi Hiramatsu E., Benetti Ventura M., Bolini H.M.A. (2021). Skyr yogurt with mango pulp, fructooligosaccharide and natural sweeteners: Physical aspects and drivers of liking, LWT, 150. 112054, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054. | |
| dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 55 | |
| dc.citation.epage | 55 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Сичова О. О., Поліщук Г. Є. Розроблення нового виду йогурту з інуліном // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 55. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Sychova, O., Zavhorodnii, M., & Polishchuk, G. (2025). Rozroblennia novoho vydu yohurtu z inulinom [Development of a yogurt recipe with inulin]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 55. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Sychova O., Zavhorodnii M., Polishchuk G. (2025) Rozroblennia novoho vydu yohurtu z inulinom [Development of a yogurt recipe with inulin]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 55 [in Ukrainian]. | |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Sychova_O-Development_of_a_yogurt_recipe_55.pdf | 383,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Sychova_O-Development_of_a_yogurt_recipe_55__COVER.png | 467,91 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.