Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50152

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСичова, О. О.
dc.contributor.authorЗавгородній, М. М.
dc.contributor.authorПоліщук, Г. Є.
dc.contributor.authorSychova, O.
dc.contributor.authorZavhorodnii, M.
dc.contributor.authorPolishchuk, G.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:40Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:40Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationСичова О. О. Розроблення нового виду йогурту з інуліном / О. О. Сичова, М. М. Завгородній, Г. Є. Поліщук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 55. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50152-
dc.format.extent55
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054
dc.titleРозроблення нового виду йогурту з інуліном
dc.title.alternativeDevelopment of a yogurt recipe with inulin
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.146.34
dc.relation.references1. Nurul F.F., Arbakariya B. Ariff M.E.K., Leonardo R.-S., Murni H. (2018). Influence of probiotics, prebiotics, synbiotics and bioactive phytochemicals on the formulation of functional yogurt, Journal of Functional Foods, 48. 387-399. https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039.
dc.relation.references2. Zbikowska A., Marciniak-Lukasiak K., Kowalska M., Onacik-Gür S. (2016). Multivariate Study of Inulin Addition on the Quality of Sponge Cakes. Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 67. https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026.
dc.relation.references3. Muniz Pereira C.T., Muniz Pereira D., Cazelatto de Medeiros A., Yumi Hiramatsu E., Benetti Ventura M., Bolini H.M.A. (2021). Skyr yogurt with mango pulp, fructooligosaccharide and natural sweeteners: Physical aspects and drivers of liking, LWT, 150. 112054, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054.
dc.relation.referencesen1. Nurul F.F., Arbakariya B. Ariff M.E.K., Leonardo R.-S., Murni H. (2018). Influence of probiotics, prebiotics, synbiotics and bioactive phytochemicals on the formulation of functional yogurt, Journal of Functional Foods, 48. 387-399. https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039.
dc.relation.referencesen2. Zbikowska A., Marciniak-Lukasiak K., Kowalska M., Onacik-Gür S. (2016). Multivariate Study of Inulin Addition on the Quality of Sponge Cakes. Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 67. https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026.
dc.relation.referencesen3. Muniz Pereira C.T., Muniz Pereira D., Cazelatto de Medeiros A., Yumi Hiramatsu E., Benetti Ventura M., Bolini H.M.A. (2021). Skyr yogurt with mango pulp, fructooligosaccharide and natural sweeteners: Physical aspects and drivers of liking, LWT, 150. 112054, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054.
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage55
dc.citation.epage55
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Сичова О. О., Поліщук Г. Є. Розроблення нового виду йогурту з інуліном // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 55.
dc.identifier.citationenAPASychova, O., Zavhorodnii, M., & Polishchuk, G. (2025). Rozroblennia novoho vydu yohurtu z inulinom [Development of a yogurt recipe with inulin]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 55. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOSychova O., Zavhorodnii M., Polishchuk G. (2025) Rozroblennia novoho vydu yohurtu z inulinom [Development of a yogurt recipe with inulin]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 55 [in Ukrainian].
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.