Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50152

Título: Розроблення нового виду йогурту з інуліном
Outros títulos: Development of a yogurt recipe with inulin
Authors: Сичова, О. О.
Завгородній, М. М.
Поліщук, Г. Є.
Sychova, O.
Zavhorodnii, M.
Polishchuk, G.
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сичова О. О. Розроблення нового виду йогурту з інуліном / О. О. Сичова, М. М. Завгородній, Г. Є. Поліщук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 55. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Сичова О. О., Поліщук Г. Є. Розроблення нового виду йогурту з інуліном // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 55.
Bibliographic citation (APA): Sychova, O., Zavhorodnii, M., & Polishchuk, G. (2025). Rozroblennia novoho vydu yohurtu z inulinom [Development of a yogurt recipe with inulin]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 55. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Sychova O., Zavhorodnii M., Polishchuk G. (2025) Rozroblennia novoho vydu yohurtu z inulinom [Development of a yogurt recipe with inulin]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 55 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data de edición: 25-Sep-2025
Date of entry: 28-Oct-2025
Editor: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 637.146.34
Number of pages: 1
Page range: 55
Start page: 55
End page: 55
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50152
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039
https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054
References (Ukraine): 1. Nurul F.F., Arbakariya B. Ariff M.E.K., Leonardo R.-S., Murni H. (2018). Influence of probiotics, prebiotics, synbiotics and bioactive phytochemicals on the formulation of functional yogurt, Journal of Functional Foods, 48. 387-399. https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039.
2. Zbikowska A., Marciniak-Lukasiak K., Kowalska M., Onacik-Gür S. (2016). Multivariate Study of Inulin Addition on the Quality of Sponge Cakes. Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 67. https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026.
3. Muniz Pereira C.T., Muniz Pereira D., Cazelatto de Medeiros A., Yumi Hiramatsu E., Benetti Ventura M., Bolini H.M.A. (2021). Skyr yogurt with mango pulp, fructooligosaccharide and natural sweeteners: Physical aspects and drivers of liking, LWT, 150. 112054, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054.
References (International): 1. Nurul F.F., Arbakariya B. Ariff M.E.K., Leonardo R.-S., Murni H. (2018). Influence of probiotics, prebiotics, synbiotics and bioactive phytochemicals on the formulation of functional yogurt, Journal of Functional Foods, 48. 387-399. https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039.
2. Zbikowska A., Marciniak-Lukasiak K., Kowalska M., Onacik-Gür S. (2016). Multivariate Study of Inulin Addition on the Quality of Sponge Cakes. Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 67. https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026.
3. Muniz Pereira C.T., Muniz Pereira D., Cazelatto de Medeiros A., Yumi Hiramatsu E., Benetti Ventura M., Bolini H.M.A. (2021). Skyr yogurt with mango pulp, fructooligosaccharide and natural sweeteners: Physical aspects and drivers of liking, LWT, 150. 112054, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
ICFSI_2025_Sychova_O-Development_of_a_yogurt_recipe_55.pdf383,44 kBAdobe PDFVer/abrir
ICFSI_2025_Sychova_O-Development_of_a_yogurt_recipe_55__COVER.png467,91 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados