Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50152
| Tytuł: | Розроблення нового виду йогурту з інуліном |
| Inne tytuły: | Development of a yogurt recipe with inulin |
| Authors: | Сичова, О. О. Завгородній, М. М. Поліщук, Г. Є. Sychova, O. Zavhorodnii, M. Polishchuk, G. |
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сичова О. О. Розроблення нового виду йогурту з інуліном / О. О. Сичова, М. М. Завгородній, Г. Є. Поліщук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 55. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Сичова О. О., Поліщук Г. Є. Розроблення нового виду йогурту з інуліном // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 55. |
| Bibliographic citation (APA): | Sychova, O., Zavhorodnii, M., & Polishchuk, G. (2025). Rozroblennia novoho vydu yohurtu z inulinom [Development of a yogurt recipe with inulin]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 55. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Sychova O., Zavhorodnii M., Polishchuk G. (2025) Rozroblennia novoho vydu yohurtu z inulinom [Development of a yogurt recipe with inulin]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 55 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Data wydania: | 25-wrz-2025 |
| Date of entry: | 28-paź-2025 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 637.146.34 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 55 |
| Główna strona: | 55 |
| Strona końcowa: | 55 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50152 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Związane URL literatura: | https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039 https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026 https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Nurul F.F., Arbakariya B. Ariff M.E.K., Leonardo R.-S., Murni H. (2018). Influence of probiotics, prebiotics, synbiotics and bioactive phytochemicals on the formulation of functional yogurt, Journal of Functional Foods, 48. 387-399. https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039. 2. Zbikowska A., Marciniak-Lukasiak K., Kowalska M., Onacik-Gür S. (2016). Multivariate Study of Inulin Addition on the Quality of Sponge Cakes. Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 67. https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026. 3. Muniz Pereira C.T., Muniz Pereira D., Cazelatto de Medeiros A., Yumi Hiramatsu E., Benetti Ventura M., Bolini H.M.A. (2021). Skyr yogurt with mango pulp, fructooligosaccharide and natural sweeteners: Physical aspects and drivers of liking, LWT, 150. 112054, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054. |
| References: | 1. Nurul F.F., Arbakariya B. Ariff M.E.K., Leonardo R.-S., Murni H. (2018). Influence of probiotics, prebiotics, synbiotics and bioactive phytochemicals on the formulation of functional yogurt, Journal of Functional Foods, 48. 387-399. https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.07.039. 2. Zbikowska A., Marciniak-Lukasiak K., Kowalska M., Onacik-Gür S. (2016). Multivariate Study of Inulin Addition on the Quality of Sponge Cakes. Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 67. https://doi.org/10.1515/pjfns-2016-0026. 3. Muniz Pereira C.T., Muniz Pereira D., Cazelatto de Medeiros A., Yumi Hiramatsu E., Benetti Ventura M., Bolini H.M.A. (2021). Skyr yogurt with mango pulp, fructooligosaccharide and natural sweeteners: Physical aspects and drivers of liking, LWT, 150. 112054, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112054. |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Sychova_O-Development_of_a_yogurt_recipe_55.pdf | 383,44 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Sychova_O-Development_of_a_yogurt_recipe_55__COVER.png | 467,91 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi