Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50127
| Назва: | Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів |
| Інші назви: | The use of plum in the production of dairy products: technological aspects and optimal form of addition |
| Автори: | Гудим, О. В. Gudym, O. V. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Гудим О. В. Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів / О. В. Гудим // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 27. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Бібліографічне посилання: | Гудим О. В. Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 27. |
| Bibliographic citation (APA): | Gudym, O. V. (2025). Vykorystannia slyvy u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv [The use of plum in the production of dairy products: technological aspects and optimal form of addition]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 27. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Gudym O. V. (2025) Vykorystannia slyvy u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv [The use of plum in the production of dairy products: technological aspects and optimal form of addition]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 27 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 664 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 27 |
| Початкова сторінка: | 27 |
| Кінцева сторінка: | 27 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50127 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Перелік літератури: | 1. Igwe, E. O., & Charlton, K. E. (2016). A systematic review on the health effects of plums (Prunus domestica and Prunus salicina). Phytotherapy Research, 30(5), 701-731. 2. Xu, M. Q., Ariyo Okaiyeto, S., Niu, X. X., Wang, Q. H., Vidyarthi, S. K., Wang, H., ... & Xiao, H. W. (2025). Bioactive compounds and Health functions of plums: Current status and future opportunities. Food Reviews International, 41(5), 1360-1389. 3. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanуi, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus no. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1). |
| References: | 1. Igwe, E. O., & Charlton, K. E. (2016). A systematic review on the health effects of plums (Prunus domestica and Prunus salicina). Phytotherapy Research, 30(5), 701-731. 2. Xu, M. Q., Ariyo Okaiyeto, S., Niu, X. X., Wang, Q. H., Vidyarthi, S. K., Wang, H., ... & Xiao, H. W. (2025). Bioactive compounds and Health functions of plums: Current status and future opportunities. Food Reviews International, 41(5), 1360-1389. 3. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanui, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus no. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1). |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Gudym_O_V-The_use_of_plum_in_the_production_27.pdf | 272,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Gudym_O_V-The_use_of_plum_in_the_production_27__COVER.png | 428,97 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.