Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50127
| Titel: | Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів | 
| Sonstige Titel: | The use of plum in the production of dairy products: technological aspects and optimal form of addition | 
| Autor(en): | Гудим, О. В. Gudym, O. V.  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Гудим О. В. Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів / О. В. Гудим // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 27. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Bibliographic reference (2015): | Гудим О. В. Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 27. | 
| Bibliographic citation (APA): | Gudym, O. V. (2025). Vykorystannia slyvy u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv [The use of plum in the production of dairy products: technological aspects and optimal form of addition]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 27. [in Ukrainian]. | 
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Gudym O. V. (2025) Vykorystannia slyvy u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv [The use of plum in the production of dairy products: technological aspects and optimal form of addition]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 27 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025  | 
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Erscheinungsdatum: | 25-Sep-2025 | 
| Date of entry: | 28-Okt-2025 | 
| Herausgeber: | ФОП Паляниця В. А. | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. | 
| UDC: | 664 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 27 | 
| Start page: | 27 | 
| End page: | 27 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50127 | 
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025  | 
| References (Ukraine): | 1. Igwe, E. O., & Charlton, K. E. (2016). A systematic review on the health effects of plums (Prunus domestica and Prunus salicina). Phytotherapy Research, 30(5), 701-731. 2. Xu, M. Q., Ariyo Okaiyeto, S., Niu, X. X., Wang, Q. H., Vidyarthi, S. K., Wang, H., ... & Xiao, H. W. (2025). Bioactive compounds and Health functions of plums: Current status and future opportunities. Food Reviews International, 41(5), 1360-1389. 3. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanуi, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus no. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1).  | 
| References (International): | 1. Igwe, E. O., & Charlton, K. E. (2016). A systematic review on the health effects of plums (Prunus domestica and Prunus salicina). Phytotherapy Research, 30(5), 701-731. 2. Xu, M. Q., Ariyo Okaiyeto, S., Niu, X. X., Wang, Q. H., Vidyarthi, S. K., Wang, H., ... & Xiao, H. W. (2025). Bioactive compounds and Health functions of plums: Current status and future opportunities. Food Reviews International, 41(5), 1360-1389. 3. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanui, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus no. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1).  | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Enthalten in den Sammlungen: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | 
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Gudym_O_V-The_use_of_plum_in_the_production_27.pdf | 272,96 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| ICFSI_2025_Gudym_O_V-The_use_of_plum_in_the_production_27__COVER.png | 428,97 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen | 
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.