Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50127

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorГудим, О. В.
dc.contributor.authorGudym, O. V.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:37Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:37Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationГудим О. В. Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів / О. В. Гудим // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 27. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50127-
dc.format.extent27
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleВикористання сливи у виробництві кисломолочних продуктів
dc.title.alternativeThe use of plum in the production of dairy products: technological aspects and optimal form of addition
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Igwe, E. O., & Charlton, K. E. (2016). A systematic review on the health effects of plums (Prunus domestica and Prunus salicina). Phytotherapy Research, 30(5), 701-731.
dc.relation.references2. Xu, M. Q., Ariyo Okaiyeto, S., Niu, X. X., Wang, Q. H., Vidyarthi, S. K., Wang, H., ... & Xiao, H. W. (2025). Bioactive compounds and Health functions of plums: Current status and future opportunities. Food Reviews International, 41(5), 1360-1389.
dc.relation.references3. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanуi, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus no. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1).
dc.relation.referencesen1. Igwe, E. O., & Charlton, K. E. (2016). A systematic review on the health effects of plums (Prunus domestica and Prunus salicina). Phytotherapy Research, 30(5), 701-731.
dc.relation.referencesen2. Xu, M. Q., Ariyo Okaiyeto, S., Niu, X. X., Wang, Q. H., Vidyarthi, S. K., Wang, H., ... & Xiao, H. W. (2025). Bioactive compounds and Health functions of plums: Current status and future opportunities. Food Reviews International, 41(5), 1360-1389.
dc.relation.referencesen3. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanui, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus no. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1).
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage27
dc.citation.epage27
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Гудим О. В. Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 27.
dc.identifier.citationenAPAGudym, O. V. (2025). Vykorystannia slyvy u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv [The use of plum in the production of dairy products: technological aspects and optimal form of addition]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 27. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOGudym O. V. (2025) Vykorystannia slyvy u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv [The use of plum in the production of dairy products: technological aspects and optimal form of addition]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 27 [in Ukrainian].
Bildumetan azaltzen da:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
ICFSI_2025_Gudym_O_V-The_use_of_plum_in_the_production_27.pdf272,96 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
ICFSI_2025_Gudym_O_V-The_use_of_plum_in_the_production_27__COVER.png428,97 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.