Link lub cytat.
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50127
| Tytuł: | Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів | 
| Inne tytuły: | The use of plum in the production of dairy products: technological aspects and optimal form of addition | 
| Authors: | Гудим, О. В. Gudym, O. V.  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Гудим О. В. Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів / О. В. Гудим // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 27. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Bibliographic reference (2015): | Гудим О. В. Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 27. | 
| Bibliographic citation (APA): | Gudym, O. V. (2025). Vykorystannia slyvy u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv [The use of plum in the production of dairy products: technological aspects and optimal form of addition]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 27. [in Ukrainian]. | 
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Gudym O. V. (2025) Vykorystannia slyvy u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv [The use of plum in the production of dairy products: technological aspects and optimal form of addition]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 27 [in Ukrainian]. | 
| Część publikacji: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025  | 
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Data wydania: | 25-wrz-2025 | 
| Date of entry: | 28-paź-2025 | 
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. | 
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil  | 
| Zakresu czasowego: | 25 – 26 вересня 2025 р. | 
| UDC: | 664 | 
| Strony: | 1 | 
| Zakres stron: | 27 | 
| Główna strona: | 27 | 
| Strona końcowa: | 27 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50127 | 
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 | 
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025  | 
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Igwe, E. O., & Charlton, K. E. (2016). A systematic review on the health effects of plums (Prunus domestica and Prunus salicina). Phytotherapy Research, 30(5), 701-731. 2. Xu, M. Q., Ariyo Okaiyeto, S., Niu, X. X., Wang, Q. H., Vidyarthi, S. K., Wang, H., ... & Xiao, H. W. (2025). Bioactive compounds and Health functions of plums: Current status and future opportunities. Food Reviews International, 41(5), 1360-1389. 3. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanуi, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus no. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1).  | 
| References: | 1. Igwe, E. O., & Charlton, K. E. (2016). A systematic review on the health effects of plums (Prunus domestica and Prunus salicina). Phytotherapy Research, 30(5), 701-731. 2. Xu, M. Q., Ariyo Okaiyeto, S., Niu, X. X., Wang, Q. H., Vidyarthi, S. K., Wang, H., ... & Xiao, H. W. (2025). Bioactive compounds and Health functions of plums: Current status and future opportunities. Food Reviews International, 41(5), 1360-1389. 3. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanui, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus no. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1).  | 
| Typ zawartości: | Conference Abstract | 
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | 
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Gudym_O_V-The_use_of_plum_in_the_production_27.pdf | 272,96 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Gudym_O_V-The_use_of_plum_in_the_production_27__COVER.png | 428,97 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie | 
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi