Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50176

Назва: Маслянка як важливе джерело нутрицевтиків
Інші назви: Buttermilk as an important source of nutraceuticals
Автори: Сторож, Людмила Анатоліївна
Клим, Л. В.
Storozh, L. A.
Klym, L. V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Сторож Л. А. Маслянка як важливе джерело нутрицевтиків / Людмила Анатоліївна Сторож, Л. В. Клим // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 88. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Бібліографічне посилання: Сторож Л. А., Клим Л. В. Маслянка як важливе джерело нутрицевтиків // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 88.
Bibliographic citation (APA): Storozh, L. A., & Klym, L. V. (2025). Maslianka yak vazhlyve dzherelo nutrytsevtykiv [Buttermilk as an important source of nutraceuticals]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 88. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Storozh L. A., Klym L. V. (2025) Maslianka yak vazhlyve dzherelo nutrytsevtykiv [Buttermilk as an important source of nutraceuticals]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 88 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 637.1
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 88
Початкова сторінка: 88
Кінцева сторінка: 88
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50176
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Перелік літератури: 1. Sodini I., Turcot S., Jiménez-Flores R. Compositional and Functional Properties of Buttermilk. Journal of Dairy Science. 2006. Vol. 89, №2. P. 525–536.
2. Chaudhari N., Balakrishnan S., Patel A.M. Buttermilk: An Unrevealed Nutraceutical. International Jjurnal of Fermented Foods. 2018. Vol. 7, № 2. Р. 113–117.
3. Barukčić I., Jakopović K.L., Božanić R. Valorisation of Whey and Buttermilk for Production of Functional Beverages – An Overview of Current Possibilities. Food Technology and. Biotechnology. 2019. Vol. 57, № 4. Р. 448–460.
References: 1. Sodini I., Turcot S., Jiménez-Flores R. Compositional and Functional Properties of Buttermilk. Journal of Dairy Science. 2006. Vol. 89, No 2. P. 525–536.
2. Chaudhari N., Balakrishnan S., Patel A.M. Buttermilk: An Unrevealed Nutraceutical. International Jjurnal of Fermented Foods. 2018. Vol. 7, No 2. R. 113–117.
3. Barukčić I., Jakopović K.L., Božanić R. Valorisation of Whey and Buttermilk for Production of Functional Beverages – An Overview of Current Possibilities. Food Technology and. Biotechnology. 2019. Vol. 57, No 4. R. 448–460.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.