Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50176

Title: Маслянка як важливе джерело нутрицевтиків
Other Titles: Buttermilk as an important source of nutraceuticals
Authors: Сторож, Людмила Анатоліївна
Клим, Л. В.
Storozh, L. A.
Klym, L. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сторож Л. А. Маслянка як важливе джерело нутрицевтиків / Людмила Анатоліївна Сторож, Л. В. Клим // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 88. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Сторож Л. А., Клим Л. В. Маслянка як важливе джерело нутрицевтиків // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 88.
Bibliographic citation (APA): Storozh, L. A., & Klym, L. V. (2025). Maslianka yak vazhlyve dzherelo nutrytsevtykiv [Buttermilk as an important source of nutraceuticals]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 88. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Storozh L. A., Klym L. V. (2025) Maslianka yak vazhlyve dzherelo nutrytsevtykiv [Buttermilk as an important source of nutraceuticals]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 88 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Issue Date: 25-Σεπ-2025
Date of entry: 28-Οκτ-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 637.1
Number of pages: 1
Page range: 88
Start page: 88
End page: 88
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50176
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Sodini I., Turcot S., Jiménez-Flores R. Compositional and Functional Properties of Buttermilk. Journal of Dairy Science. 2006. Vol. 89, №2. P. 525–536.
2. Chaudhari N., Balakrishnan S., Patel A.M. Buttermilk: An Unrevealed Nutraceutical. International Jjurnal of Fermented Foods. 2018. Vol. 7, № 2. Р. 113–117.
3. Barukčić I., Jakopović K.L., Božanić R. Valorisation of Whey and Buttermilk for Production of Functional Beverages – An Overview of Current Possibilities. Food Technology and. Biotechnology. 2019. Vol. 57, № 4. Р. 448–460.
References (International): 1. Sodini I., Turcot S., Jiménez-Flores R. Compositional and Functional Properties of Buttermilk. Journal of Dairy Science. 2006. Vol. 89, No 2. P. 525–536.
2. Chaudhari N., Balakrishnan S., Patel A.M. Buttermilk: An Unrevealed Nutraceutical. International Jjurnal of Fermented Foods. 2018. Vol. 7, No 2. R. 113–117.
3. Barukčić I., Jakopović K.L., Božanić R. Valorisation of Whey and Buttermilk for Production of Functional Beverages – An Overview of Current Possibilities. Food Technology and. Biotechnology. 2019. Vol. 57, No 4. R. 448–460.
Content type: Conference Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
ICFSI_2025_Storozh_L_A-Buttermilk_as_an_important_88.pdf274,73 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
ICFSI_2025_Storozh_L_A-Buttermilk_as_an_important_88__COVER.png396,08 kBimage/pngΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα