Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50192

Назва: Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдрому
Інші назви: Healthy nutrition as a factor in the prevention of metabolic syndrome
Автори: Бекус, І. Р.
Bekus, I.
Приналежність: Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, Україна
Бібліографічний опис: Бекус І. Р. Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдрому / І. Р. Бекус // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 112–113. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Бібліографічне посилання: Бекус І. Р. Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдрому // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 112–113.
Bibliographic citation (APA): Bekus, I. (2025). Zdorove kharchuvannia yak faktor profilaktyky metabolichnoho syndromu [Healthy nutrition as a factor in the prevention of metabolic syndrome]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 112-113. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Bekus I. (2025) Zdorove kharchuvannia yak faktor profilaktyky metabolichnoho syndromu [Healthy nutrition as a factor in the prevention of metabolic syndrome]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 112-113 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 613.2
616-008.9-084
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 112-113
Початкова сторінка: 112
Кінцева сторінка: 113
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50192
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Перелік літератури: 1. Castro-Barquero, S. et al. (2020). Dietary Strategies for Metabolic Syndrome: A Comprehensive Review. Nutrients, 12(10) :2983
2. Feldeisen, S.E., Tucker, K.L. (2007). "Nutritional strategies in the prevention and treatment of metabolic syndrome." Appl Physiol Nutr Metab. 32(1): 46–60
3. Kim Y., Lee H., Lee J., et al. Intake or Blood Levels of Magnesium and Risk of Metabolic Syndrome: A Meta-Analysis of Observational Studies. Nutrients. 2025;17(10):1667.
4. Khatsko V.E., Mykhaylenko V.L., Danylchuk H.O., Kornovan H.V., Lahoda D.O. Peculiarities of nutrition of patients with metabolic syndrome in the aspect of treatment and prevention. Diabetes Obesity Metabolic Syndrome. 2024;13(2):42–52. DOI:10.57105/2415-7252-2024-2-02.
References: 1. Castro-Barquero, S. et al. (2020). Dietary Strategies for Metabolic Syndrome: A Comprehensive Review. Nutrients, 12(10) :2983
2. Feldeisen, S.E., Tucker, K.L. (2007). "Nutritional strategies in the prevention and treatment of metabolic syndrome." Appl Physiol Nutr Metab. 32(1): 46–60
3. Kim Y., Lee H., Lee J., et al. Intake or Blood Levels of Magnesium and Risk of Metabolic Syndrome: A Meta-Analysis of Observational Studies. Nutrients. 2025;17(10):1667.
4. Khatsko V.E., Mykhaylenko V.L., Danylchuk H.O., Kornovan H.V., Lahoda D.O. Peculiarities of nutrition of patients with metabolic syndrome in the aspect of treatment and prevention. Diabetes Obesity Metabolic Syndrome. 2024;13(2):42–52. DOI:10.57105/2415-7252-2024-2-02.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.