Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50192

Tytuł: Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдрому
Inne tytuły: Healthy nutrition as a factor in the prevention of metabolic syndrome
Authors: Бекус, І. Р.
Bekus, I.
Affiliation: Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Бекус І. Р. Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдрому / І. Р. Бекус // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 112–113. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Bibliographic reference (2015): Бекус І. Р. Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдрому // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 112–113.
Bibliographic citation (APA): Bekus, I. (2025). Zdorove kharchuvannia yak faktor profilaktyky metabolichnoho syndromu [Healthy nutrition as a factor in the prevention of metabolic syndrome]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 112-113. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Bekus I. (2025) Zdorove kharchuvannia yak faktor profilaktyky metabolichnoho syndromu [Healthy nutrition as a factor in the prevention of metabolic syndrome]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 112-113 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 613.2
616-008.9-084
Strony: 2
Zakres stron: 112-113
Główna strona: 112
Strona końcowa: 113
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50192
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Wykaz piśmiennictwa: 1. Castro-Barquero, S. et al. (2020). Dietary Strategies for Metabolic Syndrome: A Comprehensive Review. Nutrients, 12(10) :2983
2. Feldeisen, S.E., Tucker, K.L. (2007). "Nutritional strategies in the prevention and treatment of metabolic syndrome." Appl Physiol Nutr Metab. 32(1): 46–60
3. Kim Y., Lee H., Lee J., et al. Intake or Blood Levels of Magnesium and Risk of Metabolic Syndrome: A Meta-Analysis of Observational Studies. Nutrients. 2025;17(10):1667.
4. Khatsko V.E., Mykhaylenko V.L., Danylchuk H.O., Kornovan H.V., Lahoda D.O. Peculiarities of nutrition of patients with metabolic syndrome in the aspect of treatment and prevention. Diabetes Obesity Metabolic Syndrome. 2024;13(2):42–52. DOI:10.57105/2415-7252-2024-2-02.
References: 1. Castro-Barquero, S. et al. (2020). Dietary Strategies for Metabolic Syndrome: A Comprehensive Review. Nutrients, 12(10) :2983
2. Feldeisen, S.E., Tucker, K.L. (2007). "Nutritional strategies in the prevention and treatment of metabolic syndrome." Appl Physiol Nutr Metab. 32(1): 46–60
3. Kim Y., Lee H., Lee J., et al. Intake or Blood Levels of Magnesium and Risk of Metabolic Syndrome: A Meta-Analysis of Observational Studies. Nutrients. 2025;17(10):1667.
4. Khatsko V.E., Mykhaylenko V.L., Danylchuk H.O., Kornovan H.V., Lahoda D.O. Peculiarities of nutrition of patients with metabolic syndrome in the aspect of treatment and prevention. Diabetes Obesity Metabolic Syndrome. 2024;13(2):42–52. DOI:10.57105/2415-7252-2024-2-02.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi