Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50193
| Назва: | Використання сухофруктів у технології десертних страв |
| Інші назви: | Use of dried fruits in dessert technology |
| Автори: | Івашина, Л. Л. Бишовець, Л. Г. Ivashyna, L. Byshovets, L. |
| Приналежність: | Черкаський державний технологічний університет, Україна |
| Бібліографічний опис: | Івашина Л. Л. Використання сухофруктів у технології десертних страв / Л. Л. Івашина, Л. Г. Бишовець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 114–115. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). |
| Бібліографічне посилання: | Івашина Л. Л., Бишовець Л. Г. Використання сухофруктів у технології десертних страв // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 114–115. |
| Bibliographic citation (APA): | Ivashyna, L., & Byshovets, L. (2025). Vykorystannia sukhofruktiv u tekhnolohii desertnykh strav [Use of dried fruits in dessert technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 114-115. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Ivashyna L., Byshovets L. (2025) Vykorystannia sukhofruktiv u tekhnolohii desertnykh strav [Use of dried fruits in dessert technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 114-115 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 664.854 641.85 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 114-115 |
| Початкова сторінка: | 114 |
| Кінцева сторінка: | 115 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50193 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-37-08 |
| Перелік літератури: | 1. Рогова А. Л., Чоні І. В., Положишникова Л. О. (2024). Вплив сучасних кулінарних трендів на розвиток технологій десертів. Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки. № 37. С. 56–63. DOI: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-37-08 2. Баль-Прилипко Л., Антоненко А., Толок Г., Толок С., Горкун А. (2024.). Удосконалення технології десертних страв функціонального призначення. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 2024. 331(1), 420-425. DOI10.31891/2307-5732-2024-331-64 |
| References: | 1. Rohova A. L., Choni I. V., Polozhyshnykova L. O. (2024). Vplyv suchasnykh kulinarnykh trendiv na rozvytok tekhnolohii desertiv. Visnyk LTEU. Tekhnichni nauky. No 37. P. 56–63. DOI: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-37-08 2. Bal-Prylypko L., Antonenko A., Tolok H., Tolok S., Horkun A. (2024.). Udoskonalennia tekhnolohii desertnykh strav funktsionalnoho pryznachennia. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 2024. 331(1), 420-425. DOI10.31891/2307-5732-2024-331-64 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Ivashyna_L-Use_of_dried_fruits_in_114-115.pdf | 542,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Ivashyna_L-Use_of_dried_fruits_in_114-115__COVER.png | 1,33 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.