Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50193

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorІвашина, Л. Л.
dc.contributor.authorБишовець, Л. Г.
dc.contributor.authorIvashyna, L.
dc.contributor.authorByshovets, L.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:44Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:44Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationІвашина Л. Л. Використання сухофруктів у технології десертних страв / Л. Л. Івашина, Л. Г. Бишовець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 114–115. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50193-
dc.format.extent114-115
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-37-08
dc.titleВикористання сухофруктів у технології десертних страв
dc.title.alternativeUse of dried fruits in dessert technology
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.854
dc.subject.udc641.85
dc.relation.references1. Рогова А. Л., Чоні І. В., Положишникова Л. О. (2024). Вплив сучасних кулінарних трендів на розвиток технологій десертів. Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки. № 37. С. 56–63. DOI: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-37-08
dc.relation.references2. Баль-Прилипко Л., Антоненко А., Толок Г., Толок С., Горкун А. (2024.). Удосконалення технології десертних страв функціонального призначення. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 2024. 331(1), 420-425. DOI10.31891/2307-5732-2024-331-64
dc.relation.referencesen1. Rohova A. L., Choni I. V., Polozhyshnykova L. O. (2024). Vplyv suchasnykh kulinarnykh trendiv na rozvytok tekhnolohii desertiv. Visnyk LTEU. Tekhnichni nauky. No 37. P. 56–63. DOI: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-37-08
dc.relation.referencesen2. Bal-Prylypko L., Antonenko A., Tolok H., Tolok S., Horkun A. (2024.). Udoskonalennia tekhnolohii desertnykh strav funktsionalnoho pryznachennia. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 2024. 331(1), 420-425. DOI10.31891/2307-5732-2024-331-64
dc.contributor.affiliationЧеркаський державний технологічний університет, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage114
dc.citation.epage115
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Івашина Л. Л., Бишовець Л. Г. Використання сухофруктів у технології десертних страв // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 114–115.
dc.identifier.citationenAPAIvashyna, L., & Byshovets, L. (2025). Vykorystannia sukhofruktiv u tekhnolohii desertnykh strav [Use of dried fruits in dessert technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 114-115. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOIvashyna L., Byshovets L. (2025) Vykorystannia sukhofruktiv u tekhnolohii desertnykh strav [Use of dried fruits in dessert technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 114-115 [in Ukrainian].
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!