Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50193

Заглавие: Використання сухофруктів у технології десертних страв
Други Заглавия: Use of dried fruits in dessert technology
Автори: Івашина, Л. Л.
Бишовець, Л. Г.
Ivashyna, L.
Byshovets, L.
Affiliation: Черкаський державний технологічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Івашина Л. Л. Використання сухофруктів у технології десертних страв / Л. Л. Івашина, Л. Г. Бишовець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 114–115. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Bibliographic reference (2015): Івашина Л. Л., Бишовець Л. Г. Використання сухофруктів у технології десертних страв // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 114–115.
Bibliographic citation (APA): Ivashyna, L., & Byshovets, L. (2025). Vykorystannia sukhofruktiv u tekhnolohii desertnykh strav [Use of dried fruits in dessert technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 114-115. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Ivashyna L., Byshovets L. (2025) Vykorystannia sukhofruktiv u tekhnolohii desertnykh strav [Use of dried fruits in dessert technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 114-115 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата на Публикуване: 25-Сеп-2025
Date of entry: 28-Окт-2025
Издател: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.854
641.85
Number of pages: 2
Page range: 114-115
Start page: 114
End page: 115
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50193
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-37-08
References (Ukraine): 1. Рогова А. Л., Чоні І. В., Положишникова Л. О. (2024). Вплив сучасних кулінарних трендів на розвиток технологій десертів. Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки. № 37. С. 56–63. DOI: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-37-08
2. Баль-Прилипко Л., Антоненко А., Толок Г., Толок С., Горкун А. (2024.). Удосконалення технології десертних страв функціонального призначення. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 2024. 331(1), 420-425. DOI10.31891/2307-5732-2024-331-64
References (International): 1. Rohova A. L., Choni I. V., Polozhyshnykova L. O. (2024). Vplyv suchasnykh kulinarnykh trendiv na rozvytok tekhnolohii desertiv. Visnyk LTEU. Tekhnichni nauky. No 37. P. 56–63. DOI: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-37-08
2. Bal-Prylypko L., Antonenko A., Tolok H., Tolok S., Horkun A. (2024.). Udoskonalennia tekhnolohii desertnykh strav funktsionalnoho pryznachennia. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 2024. 331(1), 420-425. DOI10.31891/2307-5732-2024-331-64
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
ICFSI_2025_Ivashyna_L-Use_of_dried_fruits_in_114-115.pdf542,73 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
ICFSI_2025_Ivashyna_L-Use_of_dried_fruits_in_114-115__COVER.png1,33 MBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.