Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50193

Tytuł: Використання сухофруктів у технології десертних страв
Inne tytuły: Use of dried fruits in dessert technology
Authors: Івашина, Л. Л.
Бишовець, Л. Г.
Ivashyna, L.
Byshovets, L.
Affiliation: Черкаський державний технологічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Івашина Л. Л. Використання сухофруктів у технології десертних страв / Л. Л. Івашина, Л. Г. Бишовець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 114–115. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Bibliographic reference (2015): Івашина Л. Л., Бишовець Л. Г. Використання сухофруктів у технології десертних страв // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 114–115.
Bibliographic citation (APA): Ivashyna, L., & Byshovets, L. (2025). Vykorystannia sukhofruktiv u tekhnolohii desertnykh strav [Use of dried fruits in dessert technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 114-115. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Ivashyna L., Byshovets L. (2025) Vykorystannia sukhofruktiv u tekhnolohii desertnykh strav [Use of dried fruits in dessert technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 114-115 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.854
641.85
Strony: 2
Zakres stron: 114-115
Główna strona: 114
Strona końcowa: 115
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50193
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Związane URL literatura: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-37-08
Wykaz piśmiennictwa: 1. Рогова А. Л., Чоні І. В., Положишникова Л. О. (2024). Вплив сучасних кулінарних трендів на розвиток технологій десертів. Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки. № 37. С. 56–63. DOI: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-37-08
2. Баль-Прилипко Л., Антоненко А., Толок Г., Толок С., Горкун А. (2024.). Удосконалення технології десертних страв функціонального призначення. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 2024. 331(1), 420-425. DOI10.31891/2307-5732-2024-331-64
References: 1. Rohova A. L., Choni I. V., Polozhyshnykova L. O. (2024). Vplyv suchasnykh kulinarnykh trendiv na rozvytok tekhnolohii desertiv. Visnyk LTEU. Tekhnichni nauky. No 37. P. 56–63. DOI: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-37-08
2. Bal-Prylypko L., Antonenko A., Tolok H., Tolok S., Horkun A. (2024.). Udoskonalennia tekhnolohii desertnykh strav funktsionalnoho pryznachennia. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 2024. 331(1), 420-425. DOI10.31891/2307-5732-2024-331-64
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi