Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50179

Başlık: Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі
Diğer Başlıklar: Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum
Yazarlar: Ткач, Володимир
Білецька, Галина
Назарко, Ірина Степанівна
Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау
Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш
Tkach, V.
Biletska, G.
Nazarko, I.
Gaivão, Isabel O'Neill
Ana Isabel Novo de Barros
Affiliation: Університет Траз-уж-Монтіш і Алту-Доуру, Португалія
Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Україна
Хмельницький Національний університет, Україна
Тернопільський Національний Технічний Університет ім. І. Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі / Володимир Ткач, Галина Білецька, Ірина Степанівна Назарко, Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау, Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 92. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі / Ткач В. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 92.
Bibliographic citation (APA): Tkach, V., Biletska, G., Nazarko, I., Gaivão, I. O., & Ana, Isabel Novo de Barros (2025). Elektrokhimichne vyznachennia hidroksykhinolu i sezamolu u khalvi ta rakhat-lukumi [Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 92. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Tkach V., Biletska G., Nazarko I., Gaivão I. O., Ana Isabel Novo de Barros (2025) Elektrokhimichne vyznachennia hidroksykhinolu i sezamolu u khalvi ta rakhat-lukumi [Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 92 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Yayın Tarihi: 25-Eyl-2025
Date of entry: 28-Eki-2025
Yayıncı: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 544
664
Number of pages: 1
Page range: 92
Start page: 92
End page: 92
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50179
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796
References (Ukraine): 1. V.V. Tkach, M.V. Kushnir, I. Korniienko et al., Orbital, 15(2023), 171, https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796
References (International): 1. V.V. Tkach, M.V. Kushnir, I. Korniienko et al., Orbital, 15(2023), 171, https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.