Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50179

Tytuł: Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі
Inne tytuły: Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum
Authors: Ткач, Володимир
Білецька, Галина
Назарко, Ірина Степанівна
Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау
Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш
Tkach, V.
Biletska, G.
Nazarko, I.
Gaivão, Isabel O'Neill
Ana Isabel Novo de Barros
Affiliation: Університет Траз-уж-Монтіш і Алту-Доуру, Португалія
Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Україна
Хмельницький Національний університет, Україна
Тернопільський Національний Технічний Університет ім. І. Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі / Володимир Ткач, Галина Білецька, Ірина Степанівна Назарко, Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау, Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 92. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі / Ткач В. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 92.
Bibliographic citation (APA): Tkach, V., Biletska, G., Nazarko, I., Gaivão, I. O., & Ana, Isabel Novo de Barros (2025). Elektrokhimichne vyznachennia hidroksykhinolu i sezamolu u khalvi ta rakhat-lukumi [Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 92. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Tkach V., Biletska G., Nazarko I., Gaivão I. O., Ana Isabel Novo de Barros (2025) Elektrokhimichne vyznachennia hidroksykhinolu i sezamolu u khalvi ta rakhat-lukumi [Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 92 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 544
664
Strony: 1
Zakres stron: 92
Główna strona: 92
Strona końcowa: 92
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50179
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Związane URL literatura: https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796
Wykaz piśmiennictwa: 1. V.V. Tkach, M.V. Kushnir, I. Korniienko et al., Orbital, 15(2023), 171, https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796
References: 1. V.V. Tkach, M.V. Kushnir, I. Korniienko et al., Orbital, 15(2023), 171, https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi