Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50179
Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ткач, Володимир | |
| dc.contributor.author | Білецька, Галина | |
| dc.contributor.author | Назарко, Ірина Степанівна | |
| dc.contributor.author | Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау | |
| dc.contributor.author | Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш | |
| dc.contributor.author | Tkach, V. | |
| dc.contributor.author | Biletska, G. | |
| dc.contributor.author | Nazarko, I. | |
| dc.contributor.author | Gaivão, Isabel O'Neill | |
| dc.contributor.author | Ana Isabel Novo de Barros | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:43Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:43Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі / Володимир Ткач, Галина Білецька, Ірина Степанівна Назарко, Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау, Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 92. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50179 | - |
| dc.format.extent | 92 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796 | |
| dc.title | Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі | |
| dc.title.alternative | Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 544 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.relation.references | 1. V.V. Tkach, M.V. Kushnir, I. Korniienko et al., Orbital, 15(2023), 171, https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796 | |
| dc.relation.referencesen | 1. V.V. Tkach, M.V. Kushnir, I. Korniienko et al., Orbital, 15(2023), 171, https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796 | |
| dc.contributor.affiliation | Університет Траз-уж-Монтіш і Алту-Доуру, Португалія | |
| dc.contributor.affiliation | Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Україна | |
| dc.contributor.affiliation | Хмельницький Національний університет, Україна | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський Національний Технічний Університет ім. І. Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 92 | |
| dc.citation.epage | 92 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі / Ткач В. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 92. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Tkach, V., Biletska, G., Nazarko, I., Gaivão, I. O., & Ana, Isabel Novo de Barros (2025). Elektrokhimichne vyznachennia hidroksykhinolu i sezamolu u khalvi ta rakhat-lukumi [Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 92. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Tkach V., Biletska G., Nazarko I., Gaivão I. O., Ana Isabel Novo de Barros (2025) Elektrokhimichne vyznachennia hidroksykhinolu i sezamolu u khalvi ta rakhat-lukumi [Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 92 [in Ukrainian]. | |
| Appears in Collections: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Tkach_V-Hydroxyquinol_and_sesamol_electrochemical_92.pdf | 278,31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| ICFSI_2025_Tkach_V-Hydroxyquinol_and_sesamol_electrochemical_92__COVER.png | 975,45 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.