Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50179

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкач, Володимир
dc.contributor.authorБілецька, Галина
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна
dc.contributor.authorІзабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау
dc.contributor.authorАна Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш
dc.contributor.authorTkach, V.
dc.contributor.authorBiletska, G.
dc.contributor.authorNazarko, I.
dc.contributor.authorGaivão, Isabel O'Neill
dc.contributor.authorAna Isabel Novo de Barros
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:43Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:43Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationЕлектрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі / Володимир Ткач, Галина Білецька, Ірина Степанівна Назарко, Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау, Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 92. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50179-
dc.format.extent92
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796
dc.titleЕлектрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі
dc.title.alternativeHydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc544
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. V.V. Tkach, M.V. Kushnir, I. Korniienko et al., Orbital, 15(2023), 171, https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796
dc.relation.referencesen1. V.V. Tkach, M.V. Kushnir, I. Korniienko et al., Orbital, 15(2023), 171, https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796
dc.contributor.affiliationУніверситет Траз-уж-Монтіш і Алту-Доуру, Португалія
dc.contributor.affiliationЧернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Україна
dc.contributor.affiliationХмельницький Національний університет, Україна
dc.contributor.affiliationТернопільський Національний Технічний Університет ім. І. Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage92
dc.citation.epage92
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі / Ткач В. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 92.
dc.identifier.citationenAPATkach, V., Biletska, G., Nazarko, I., Gaivão, I. O., & Ana, Isabel Novo de Barros (2025). Elektrokhimichne vyznachennia hidroksykhinolu i sezamolu u khalvi ta rakhat-lukumi [Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 92. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOTkach V., Biletska G., Nazarko I., Gaivão I. O., Ana Isabel Novo de Barros (2025) Elektrokhimichne vyznachennia hidroksykhinolu i sezamolu u khalvi ta rakhat-lukumi [Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 92 [in Ukrainian].
Appears in Collections:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.