Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50179
| Назва: | Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі |
| Інші назви: | Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum |
| Автори: | Ткач, Володимир Білецька, Галина Назарко, Ірина Степанівна Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш Tkach, V. Biletska, G. Nazarko, I. Gaivão, Isabel O'Neill Ana Isabel Novo de Barros |
| Приналежність: | Університет Траз-уж-Монтіш і Алту-Доуру, Португалія Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Україна Хмельницький Національний університет, Україна Тернопільський Національний Технічний Університет ім. І. Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі / Володимир Ткач, Галина Білецька, Ірина Степанівна Назарко, Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау, Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 92. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Бібліографічне посилання: | Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі / Ткач В. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 92. |
| Bibliographic citation (APA): | Tkach, V., Biletska, G., Nazarko, I., Gaivão, I. O., & Ana, Isabel Novo de Barros (2025). Elektrokhimichne vyznachennia hidroksykhinolu i sezamolu u khalvi ta rakhat-lukumi [Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 92. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Tkach V., Biletska G., Nazarko I., Gaivão I. O., Ana Isabel Novo de Barros (2025) Elektrokhimichne vyznachennia hidroksykhinolu i sezamolu u khalvi ta rakhat-lukumi [Hydroxyquinol and sesamol electrochemical determination of hydrosychinole and sesamol in tahini halva and lokum]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 92 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 544 664 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 92 |
| Початкова сторінка: | 92 |
| Кінцева сторінка: | 92 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50179 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796 |
| Перелік літератури: | 1. V.V. Tkach, M.V. Kushnir, I. Korniienko et al., Orbital, 15(2023), 171, https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796 |
| References: | 1. V.V. Tkach, M.V. Kushnir, I. Korniienko et al., Orbital, 15(2023), 171, https://doi.org/10.17807/orbital.v15i3.18796 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Tkach_V-Hydroxyquinol_and_sesamol_electrochemical_92.pdf | 278,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Tkach_V-Hydroxyquinol_and_sesamol_electrochemical_92__COVER.png | 975,45 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.