Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
��粉:
��DSpace
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
�
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
蝏�� 1-53 隞� 53.
銝��銝�
1
銝��銝�
蝚血���辣:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Master Thesis
2021
30-十二月-2021
Технологічні параметри виробництва і показники якості хліба з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот
Смоляк, Іван Петрович
;
Smoliak, Ivan
Master Thesis
2020
25-十二月-2020
Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники масла
Коваль, Вікторія Валеріївна
;
Koval, Victoria Valeriyvna
Thesis Abstract
2018
26-二月-2018
Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3
Жебрацький, Р.В.
;
Zhebratskyy, R.V.
Thesis Abstract
2018
26-二月-2018
Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів
Очкурьова, Христина Федорівна
;
Ochkuryova, H.F.
Thesis Abstract
2018
26-二月-2018
Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу
Паскевич, Вікторія Михайлівна
;
Paskevych, V.M.
Master Thesis
2021
30-十二月-2021
Удосконалення технології приготування рідкої опари
Василишин, Людмила Василівна
;
Vasylyshyn, Liudmyla
Master Thesis
2021
30-十二月-2021
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням борошна з дикорослої пшениці (полби) на замовлення пекарні ПП “Файний пекар”м. Чортків Тернопільської області
Зюзінов, Дмитро Федорович
;
Zuyzinov, Dmytro
Master Thesis
2021
30-十二月-2021
Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху
Тонкевич, Тетяна Михайлівна
;
Tonkevych, Tetyana
Master Thesis
2021
30-十二月-2021
Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цеху
Гітель, Діана Михайлівна
;
Gitel, Diana
Master Thesis
2021
30-十二月-2021
Розробка технології здоби діабетичної із застосуванням борошна безглютенового
Троян, Катерина Миколаївна
;
Troyan, Kateryna
Master Thesis
2019
29-十二月-2019
Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омега
Витрикуш, Юлія Анатоліївна
;
Vytrykush J.А.
Master Thesis
2019
29-十二月-2019
Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганні
Колихалін, Олександр Андрійович
;
Kolychalin О.A.
Master Thesis
2020
25-十二月-2020
Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів
Олейнікова, Орина Володимирівна
;
Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
Master Thesis
2020
25-十二月-2020
Розробка технології молочного соусу із вмістом хріну
Середницький, Олександр Михайлович
;
Serednytsky, Alexander Mikhailovich
Master Thesis
2020
25-十二月-2020
Удосконалення технології виробництва консервів залежно від мікробіологічного складу сировини
Вуйда, Олег Петрович
;
Vuida, Oleg Petrovich
Master Thesis
2020
25-十二月-2020
Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризації
Веремейчик, Марія-Соломія Євгенівна
;
Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna
Thesis Abstract
2018
18-二月-2018
Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні
Павлович, Марія Володимирівна
;
Pavlovych, M.V.
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини
Цимбал, Марія Володимирівна
;
Tsymbal, Mariia Volodymyrivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Розробка технології кисломолочного напою з насінням базиліку
Грицаюк, Володимир Іванович
;
Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych
Master Thesis
2021
28-十二月-2021
Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба
Хмеляр, Антон Богданович
;
Khmelyar, Anton
Master Thesis
2021
27-十二月-2021
Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем
Рудяк, Наталія Володимирівна
;
Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis
2021
27-十二月-2021
Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошна
Рудь, Андрій Васильович
;
Rud, Andriy
Master Thesis
2022
30-十二月-2022
Удосокналення технології хліба “Домашнього” підвищеної стійкості до зберігання
Гайдук, Сергій Володимирович
;
Hayduk, Serhii Volodymyrovych
Master Thesis
2022
30-十二月-2022
Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”
Третяк, Софія Олегівна
;
Tretyak, Sofya Olehivna
Master Thesis
2022
30-十二月-2022
Технологія приготування пшеничного хліба з додаванням пророслого насіння льону на пекарні
Навольський, Святослав Назарович
;
Navolskyi, Sviatoslav Nazarovych
Master Thesis
2022
30-十二月-2022
Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какао
Базар, Оксана Станіславівна
;
Bazar, Oksana Stanislavivna
Master Thesis
2021
29-十二月-2021
Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йоду
Янів, Анна Романівна
;
Yaniv, Anna
Master Thesis
2021
27-十二月-2021
Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хліба
Войтко, Христина Володимирівна
;
Voitko, Khrystyna
Master Thesis
2021
28-十二月-2021
Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністю
Слимак, Марта Ігорівна
;
Slymak, Marta
Master Thesis
2021
28-十二月-2021
Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозрівання
Солодкий, Михайло Андрійович
;
Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
Master Thesis
2022
31-十二月-2022
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням цільного зерна стародавніх сортів пшениці.
Кузьмич, Надія Іванівна
;
Kuzmych, Nadiia Ivanivna
Master Thesis
2022
31-十二月-2022
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировини
Костів, Оксана Сергіївна
;
Kostiv, Oksana Serhiivna
Master Thesis
2022
31-十二月-2022
Удосконалення технології виробництва булочок «Молочні» стійких до зберігання
Хижнюк, Яна Юріївна
;
Khyzhniuk, Yana Yuriivna
Master Thesis
2022
31-十二月-2022
Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростей
П'яла, Ульяна Ярославівна
;
Piala, Uliana Yaroslavivna
Master Thesis
十二月-2023
15-一月-2024
Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів
Криса, Павло Богданович
;
Krysa, Pavlo Bogdanovich
Master Thesis
十二月-2023
15-一月-2024
Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва кисломолочного продукту з селерою з проєктуванням цеху виробництва
Бойко, Назарій Романович
;
Boyko, Nazarii Romanovych
Master Thesis
十二月-2023
15-一月-2024
Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва пшеничного хліба стійкого до черствіння з проєктуванням цеху пшеничного хліба
Тимків, Анатолій Васильович
;
Tymkiv, Anatoly Vasyliovych
Master Thesis
十二月-2023
17-一月-2024
Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів
Сеник, Марта Борисівна
;
Senyk, Marta
Master Thesis
十二月-2023
18-一月-2024
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробів
Домитраш, Петро Васильович
;
Domytrash, Petro
Master Thesis
十二月-2023
14-一月-2024
Удосконалення технології хліба з антиоксидантними властивостями та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба
Роган, Ірина Богданівна
;
Rohan, Iryna Bohdanivna
Master Thesis
十二月-2023
16-一月-2024
Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хліба із кукурудзяним борошном і солодом
Кравченюк, Ростислав Юрійович
;
Kravchenіuk, Rostyslav
Master Thesis
十二月-2023
15-一月-2024
Удосконалення технології виробництва житньо-пшеничного хліба з використанням закваски з пропіоновокислих бактерій
Борсук, Іван Петрович
;
Borsuk, Ivan Petrovich
Master Thesis
十二月-2023
14-一月-2024
Удосконалення технології хліба із використанням ензимних препаратів та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба
Когут, Наталія Зіновіївна
;
Kohut, Natalia Zinovievna
Master Thesis
十二月-2023
18-一月-2024
Розробка рецептури хліба з додаванням збагачених заквасок із застосуванням удосконаленої технології у цеху виробництва житнього хліба
Чубик, Віра Іванівна
;
Chubyk, Vira
Master Thesis
十二月-2023
14-一月-2024
Розробка житньої закваски для хліба з штамами молочнокислих бактерій із впровадженням у технологію виробництва житньо-пшеничного хліба
Гудь, Володимир Іванович
;
Gud, Volodymyr Ivanovych
Master Thesis
十二月-2023
15-一月-2024
Розроблення технології вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження з проєктуванням цеху виробництва масла та спредів
Козловський, Василь Русланович
;
Kozlovsky, Vasyl Ruslanovych
Master Thesis
十二月-2023
18-一月-2024
Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами з проєктуванням цеху пшеничного хліба
Гриців, Сергій Іванович
;
Hrytsiv, Serhii
Master Thesis
十二月-2023
17-一月-2024
Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хлібобулочних виробів з імбирем
Надюк, Руслан Олександрович
;
Nadyuk, Ruslan
Master Thesis
十二月-2023
15-一月-2024
Дослідження впливу різної кількості дріжджів на мікробіологічні показники кефіру з проектуванням цеху кисломолочного продукту
Дзюрбас, Людмила Сергіївна
;
Dzurbas, Lyudmila Serhiyivna
Master Thesis
十二月-2023
15-一月-2024
Розробка рецептури та технології консервування плодово-ягідних концентратів
Фігуш, Петро Андрійович
;
Figush, Petro Andriyovych
Master Thesis
十二月-2023
15-一月-2024
Дослідження бактеріофагів у цеху з виробництва кисломолочного сиру з удосконаленням технологічного процесу ферментації
Карабін, Надія Ігорівна
;
Carbin, Nadiya Ihorivna
Master Thesis
十二月-2023
13-一月-2024
Удосконалення технології хліба з рослинними фітоодобавками та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба
Мультан, Ростислав Олегович
;
Multan, Rostyslav
Master Thesis
十二月-2023
13-一月-2024
Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого бататом з проєктуванням цеху пшеничних виробів
Гарасимів, Максим Михайлович
;
Harasymiv, Maksym
蝏�� 1-53 隞� 53.
銝��銝�
1
銝��銝�
Discover
Author
1
Bazar, Oksana Stanislavivna
1
Borsuk, Ivan Petrovich
1
Boyko, Nazarii Romanovych
1
Carbin, Nadiya Ihorivna
1
Chubyk, Vira
1
Domytrash, Petro
1
Dzurbas, Lyudmila Serhiyivna
1
Figush, Petro Andriyovych
1
Gitel, Diana
1
Gud, Volodymyr Ivanovych
1
Harasymiv, Maksym
1
Hayduk, Serhii Volodymyrovych
1
Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych
1
Hrytsiv, Serhii
1
Khmelyar, Anton
1
Khyzhniuk, Yana Yuriivna
1
Kohut, Natalia Zinovievna
1
Kolychalin О.A.
1
Kostiv, Oksana Serhiivna
1
Koval, Victoria Valeriyvna
.
next >
Subject
26
181
26
харчові технології
7
bread
7
wheat flour
7
хліб
5
технологія
4
technology
4
пшеничне борошно
3
butter
3
coconut flour
3
quality indicators
3
raw milk
3
борошно
3
борошно пшеничне
3
кисломолочний сир
3
молоко-сировина
3
органолептичні показники
3
показники якості
2
blend
2
cheese products
.
next >
Date issued
19
2023
8
2022
13
2021
7
2020
2
2019
4
2018
by type of content
49
Master Thesis
4
Thesis Abstract
by languages
52
uk