Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Risultati: 4401 - 4500 di 24331
Documenti rinvenuti:
TipologiaData di edizioneDate of entryTitoloAutore/i
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикатуЛісовська, Тетяна; Заставна, Аліна; Lisovska, Tatiana; Zastavna, Alina
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Development of functional ice cream with the use of plant componentsPaulistava, Natalia; Павлистова, Наталья
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Аналіз лікарських рослин та зборів з відхаркувальною дієюХудан, Анна; Струк, Оксана; Грицик, Андрій; Khudan, Anna; Struk, Oksana; Grycyk, Andrii
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожиріннямКопчак, Наталія Григорівна; Покотило, Олег; Герасимів, Максим; Роган, Ірина; Адамішин, Ольга; Мультан, Ростислав; Kopchak, Nataliia; Pokotylo, Oleh; Herasymiv, Maksym; Rohan, Iryna; Adamishyn, Olha; Multan, Rostyslav
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Замінники цукру у консервованій продукціїБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Федорів, Юрій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Fedoriv, Yurii
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залозиЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Олесницька, Віта; Yukalo, Volodymyr; Datsyshyn, Kateryna; Olesnyts’ka, Vita
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованогоЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Кушнірук, Наталія; Lisovska, Tatiana; Shplyk, Oleksandra; Kushniruk, Natalia
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surfaceSkaptsov, Andrey; Yurevich, Vladimir; Скапцов, Андрей; Юревич, Владимир
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Соуси та маринади у консервованій продукціїБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Фрей, Ярослав; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Frei, Yaroslav
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needsMykolaivna, Cheban Larysa; Markovych, Marchenko Mykhailo; Volodymyrovych, Chmil Andrii
Conference Abstract6-dic-20229-gen-2023Титул-
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Дослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчуванняМарценюк, Василь; Сверстюк, Андрій Степанович; Дзядевич, Сергій; Паничев, Володимир; Климук, Наталія; Кравець, Наталія; Martseniuk, Vasyl; Sverstiuk, Andrii; Dzyadevych, Sergiy; Panychev, Volodymyr; Klymuk, Nataliia; Kravet, Nataliia
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Management of innovative processes of training through the system of additional adult educationOurbanchik, Alena; Davidovich, Igor; Neliubina, Alena; Aliakseyenka, Irina; Урбанчик, Елена; Давидович, Игорь; Нелюбина, Елена; Алексеенко, Ирина
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Виробництво сирів з чеддеризацією та термопластифікацієюБілик, Ірина; Bilyk, Iryna
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначенняБорсолюк, Лариса; Войцехівська, Любов; Вербицький, Сергій; Шелкова, Тетяна; Borsoliuk, Larysa; Voitsekhivska, Liubov; Verbytskyi, Sergii; Shelkova, Tetiana
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Осадження казеїну з коров’ячого молока різними кислотамиСторож, Людмила Анатоліївна; Гунчак, Марія; Storozh, Liudmyla; Hunchak, Mariia
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикаціїНечитайло, Лариса; Закорчемна, Богдана; Nechitaylo, Larisa; Zakorchemna, Bohdana
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походженняКопильчук, Галина; Кеца, Оксана; Kopilchuk, Galina; Ketsa, Oksana
Conference Abstract23-apr-202019-mag-2020Екологічна політика держави: нові європейські вектори культурних реформКирич, Наталія Богданівна; Ціх, Галина Володимирівна; Гагалюк, Ольга Іванівна; Kyrych, N. B.; Tsikh, H. V.; Hahaliuk, O. I.
Conference Abstract23-apr-202019-mag-2020Туризм в об’єднаних територіальних громадах як основа стратегії розвитку внутрішньої туристичної індустріїЯковець, Т. А.; Yakovets, T. A.
Conference Abstract6-dic-20229-gen-2023Тенденція розвитку криптовалюти в УкраїніБудзанівська, Т.; Budzanivska, T.
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plantOurbanchik, Alena; Haldova, Maryna; Ongarbayeva, Nurlaym; Kiyabayeva, Ayzhan; Урбанчик, Елена; Галдова, Марина; Нурлайм, Онгарбаева; Айжан, Киябаева
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgarisГрубінко, Василь; Боднар, Оксана; Grubinko, Vasil; Bodnar, Oksana
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробівСторож, Людмила Анатоліївна; Лотоцький, Володимир; Storozh, Liudmyla; Lototskyi, Volodymyr
Article18-apr-200721-mar-2016Виявлення відхилень випадкових процесів в системах управлінняКачанов, В.
Article18-apr-200721-mar-2016Математична обробка спректральних характеристик світлодіодівКузів, В.
Conference Abstract23-apr-202019-mag-2020Інноваційні фактори конкурентоспроможного розвитку регіонуДерманська, Л. В.; Dermanska, L. V.
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарівЧженкун, Цуі; Манолі, Тетяна; Нікітчіна, Тетяна; Zhenkun, Cui; Manoli, Tataina; Nikitchina, Tataina
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавкамиЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Пацак, Наталя; Tsisaryk, Orysia; Slyvka, Iryna; Patsak, Natalia
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Pasta from buckwheat flourVasilevskaya, Marina; Tsikhanovich, Alena; Василевская, Марина; Тихонович, Елена
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Possibility of providing flour products in patients with celiaciaRukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Vasilevskaja, Marina; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Василевская, Марина
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Зміна мікробіологічнних показників плодово-ягідної сировини під час зберігання в газовому середовищіФечан, Іван; Fechan, Ivan
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Фруктові консерви у харчовій промисловостіБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Томашівський, Віталій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Tomashivskii, Vitalii
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізмуПатика, Микола; Патика, Тетяна; Patyka, Mykola; Patyka, Tatyana
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукціїМарценюк, Володимир; Чебан, Лариса; Кобаса, Ігор; Martseniuk, Volodymyr; Cheban, Larysa; Kobasa, Ihor
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Функціональний йогурт із біологічно активним йодомПокотило, Олег; Лиховида, Володимир; Лазарюк, Валерій Володимирович; Pokotylo, Oleh; Lychovyda, Volodymyr; Lazarjuk, Valeryi
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировиниКосоголова, Людмила; Гаркава, Катерина; Яблонська, Катерина; Kosogolova, Lyudmula; Garkava, Kateryna; Yablonska, Kateryna
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Екстракти лікарських рослин у деструкції бактеріальної біоплівкиКривцова, Марина; Kryvtsova, Maryna
Conference Abstract25-nov-202020-mar-2021Методи керування зварювальною дугоюКавецький, О. Р.; Пекар, М. З.; Kavetsʹkyy, O. R.; Pekar, M. Z.
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Інновації на ринку йогуртів функціонального призначенняМотузка, Юлія; Татарова, Дар`я; Motuzka, Iuliia; Tatarova, Daria
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізуГудзенко, Олена; Борзова, Наталія; Gudzenko, Olena; Borzova, Nataliya
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовинМалімон, Зоя; Кухтин, Микола Дмитрович; Болтик, Наталія; Рущинська, Тетяна; Malimon, Zoya; Kukhtyn, Mykola; Boltyk, Natalia; Ruschinskaya, Tatiana
Conference Abstract1-fév-201820-fév-2018Особливості аналізу результативності роботи викладача на відкритих заняттях з фізикиКрамар, Олександр Іванович; Kramar, O.
Conference Abstract1-fév-201820-fév-2018Зсувне пластичне відшаровування жорсткого півнескінченного включення сталої висотиКрива, Надія Романівна; Цимбалюк, Любов Іванівна; Kryva, N.; Tsymbaliuk, L.
Conference Abstract1-fév-201820-fév-2018Формування фундаментальних фізичних понять у студентів у процесі вивчення атома водню у квантовій механіціКульчицький, Віктор Іванович; Kulchytskyi, V.
Conference Abstract1-fév-201820-fév-2018Редакційні сторінки-
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Для нотаток-
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методамиСачко, Анастасія; Дійчук, Володимир; Sachko, Anastasiia; Diichuk, Volodymyr
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироваткиШиманська, Юлія; Сачко, Анастасія; Федорів, Віктор; Shymanska, Yuliia; Sachko, Anastasiia; Fedoriv, Victor
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратаціїКиричок, Олександра; Гайда, Анастасія; Киричок, Микола; Пігуляк, Юлія; Романець, Любов; Kyrychok, Oleksandra; Gayda, Anastasiya; Kyrychok, Mykola; Pigulyak, Yuliya; Romanets, Lyubov
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоївШвед, Ольга; Швед, Олекса; Новіков, Володимир; Вічко, Олена Іванівна; Shved, Olga; Shved, Oleksa; Novikov, Volodymyr; Vichko, Olena
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікаціїПисків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукціїШпилик, Олександра; Циб, Христина; Shpylyk, Olexandra; Tsyb, Khrystyna
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктівПетріна, Романа; Хом'як, Ірина; Суберляк, Софія; Новіков, Володимир; Petrina, Romana; Khomiyak, Iryna; Suberlyak, Sofia; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Вимоги до молока призначеного для виробництва твердих сичужних сирівБорис, Любов; Пержило, Уляна; Borys, Liubov; Perjylo, Ulyana
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верхМага, Іван; Maga, Ivan
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Зміст-
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементівАндрусишин, Ірина; Демченко, Віолета; Голуб, Інна; Лампека, Олена; Andrusyshyn, Iryna; Demchenko, Violeta; Holub, Inna; Lampeka, Olena
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Санітарна обробка доїльного устаткування кислотним мийно-дезінфікуючим засобом «тдс» – запорука безпечності і якості молокаЛайтер-Москалюк, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій; Laiter-Moskalyuk, Svitlana; Kukhtyn, Mykola; Perkiy, Yurij
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфуОльшевський, Сергій; Заєць, Єва; Демченко, Віолета; Olszewski, Serge; Zajets, Yeva; Demchenko, Violetta
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Industry laboratories - new features and products for food and processing industryOurbanchik, Alena; Haldova, Maryna; Zhaludkou, Aliaksandr; Masaltseva, Alesy; Урбанчик, Елена; Галдова, Марина; Желудков, Александр; Масальцева, Алеся
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленогоХаустова, Тетяна; Усенко, Микола; Khaustova, Tetyana; Usenko, Mykolay
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Вивчення цитотоксичної активності екстрактів трави видів роду полин in vitroГрицик, Роман; Кіреєв, Ігор; Струк, Оксана; Клименко, Анатолій; Hrytsyk, Roman; Kireev, Igor; Struk, Oksana; Klymenko, Anatolii
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивостіСема, Оксана; Кобаса, Ігор; Sema, Oksana; Kobasa, Igor
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Internal audit of the food safety system in the organizationSudareva, Olga; Сударева, Ольга
Conference Abstract23-avr-202019-mai-2020Напрями удосконалення системи управління економічною безпекою підприємств в умовах розвитку об’єднаних територіальних громад та євроінтеграційних процесівШерстюк, Роман Петрович; Андрушків, Богдан Миколайович; Погайдак, Ольга Богданівна; Sherstiuk, R. P.; Andrushkiv, B. M.; Pohajdak, O. B.
Conference Abstract23-avr-202019-mai-2020Інноваційні аспекти стратегічного розвитку підприємств на туристичному ринку УкраїниКоролюк, С. Р.; Малюта, Людмила Ярославівна; Koroliuk, S. R.; Maliuta, L. Ya.
Conference Abstract23-avr-202019-mai-2020Причини гальмування інноваційного розвитку економіки УкраїниОгхенегаре, Екаявхе Джошуа; Халіфа, Рамадан Абдалла Саід; Нкемджіка, Нванкво; Адаобі; Oghenegare, Ekayavhe Joshua; Khalifa, Ramadan Abdallah Saeed; Nkemjika, Nwankwo; Adaobi
Conference Abstract23-avr-202019-mai-2020Створення бренду закладу вищої освіти в контексті підвищення якості освітніх послугЯковець, Т. А.; Ковальчук, Ю. П.; Yakovets, T. A.; Kovalchuk, Y. P.
Conference Abstract23-avr-202019-mai-2020Ресторанний бізнес в умовах карантинуКрочак, В. В.; Стойко, І. І.; Krochak, V. V.; Stoyko, I. I.
Conference Abstract23-avr-202019-mai-2020Рекомендації-
Article26-mai-201626-mai-2016Матеріали науково-практичного семінару „Міжнародний інвестиційний форум – виставка з енергоефективності та енергоощадності 2015”-
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливиКарпик, Галина; Жабран, Мауніа; Karpyk, Halyna; Zhabran, Maunia
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Корисні властивості абрикосів, їх використання у консервній промисловостіСельський, Володимир Романович; Стайоха, Богдан; Selskyi, Volodymyr; Stayoha, Bohdan
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Підвищення споживчої цінності овочевих маринадівКарпик, Галина; Будзінський, Андрій; Karpyk, Halyna; Budzinskyi, Andryi
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Development of specialized bread technologyNeliubina, Alena; Ourbanchik, Alena; Kaminskaya, Olga; Vakhitova, Alia; Нелюбина, Елена; Урбанчик, Елена; Каминская, Ольга; Вахитова, Алия
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparationsOurbanchik, Alena; Masaltseva, Alesy; Урбанчик, Елена; Масальцева, Алеся
Article26-avr-201624-mai-2016Просування в соціальних мережах як вид Інтернет-рекламиБіліца, Ірина; Bilitsa, Iryna
Article17-avr-200821-mar-2016Поняття душі у поглядах АристотеляСтудніцький, І.
Article17-avr-200821-mar-2016Попит як елемент ринкового механізмуГолда, Ю.
Article17-avr-200821-mar-2016Правові основи екологічної безпеки УкраїниБрилінська, Ю.
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія; Самуляк, Петро; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Kushniruk, Nataliia; Samulyak, Petro
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробівЯнів, Анна; Криськова, Лариса Петрівна; Левицька, Олена; Yaniv, Anna; Kryskova, Larysa; Levytska, Olena
Article14-mai-200824-mai-2016Особливості соціально-економічного розвитку України у другій половині XIX – на початку ХХ ст.Москалюк, М.
Article17-avr-200821-mar-2016Аналіз конкурентної позиції підприємстваМедвідь, В.
Article17-avr-200821-mar-2016Особливості просування на ринку технологій електроживлення та енергозахистуПриймак, Л.
Article17-avr-200821-mar-2016Актуальні проблеми податку на додану вартістьКузів, А.
Article17-avr-200821-mar-2016Шляхи підвищення якості продукції на підприємствах молочної промисловостіХоміцька, В.
Article18-mai-20168-jui-2016Тенденції інноваційного розвитку в УкраїніСтадник, О. І.; Стадник, І. Я.; Stadnuk, O.; Stadnuk, I.
Article17-avr-200821-mar-2016Кабінетні маркетингові дослідженняРатинський, В.
Article17-avr-200821-mar-2016Організація реклами товаруРибак, Н.
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соківСельський, Володимир Романович; Сеник, Віталій; Selskyi, Volodymyr; Senyk, Vitalii
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловостіЛялик, Анастасія; Криськова, Світлана; Lyalik, Anastasiia; Kryskova, Svitlana
Article17-avr-200821-mar-2016Лесь Курбас - від «Тернопільських театральних вечорів» до театру «Березіль»Тихий, А.
Article17-avr-200821-mar-2016Ключові проблеми процесу постачання на підприємствах в умовах ринкової економікиПавлишин, І.
Article17-avr-200821-mar-2016Помилки аудитора та їх попередженняБойко, Н.
Article17-avr-200821-mar-2016Способи продовження тривалості життєвого циклу товаруГриник, Т.
Article17-avr-200821-mar-2016Створення вільних економічних зон в туризміСуходуб, В.
Article14-mai-200824-mai-2016Результати оцінок матриць ймовірностей переходів періодичного ланцюга марковаПриймак, М.; Прошин, С.
Résultats 4401 à 4500 sur un total de 24331.

Découvrir

by languages