Tipologia | Data di edizione | Date of entry | Titolo | Autore/i |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикату | Лісовська, Тетяна; Заставна, Аліна; Lisovska, Tatiana; Zastavna, Alina |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Development of functional ice cream with the use of plant components | Paulistava, Natalia; Павлистова, Наталья |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Аналіз лікарських рослин та зборів з відхаркувальною дією | Худан, Анна; Струк, Оксана; Грицик, Андрій; Khudan, Anna; Struk, Oksana; Grycyk, Andrii |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням | Копчак, Наталія Григорівна; Покотило, Олег; Герасимів, Максим; Роган, Ірина; Адамішин, Ольга; Мультан, Ростислав; Kopchak, Nataliia; Pokotylo, Oleh; Herasymiv, Maksym; Rohan, Iryna; Adamishyn, Olha; Multan, Rostyslav |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Замінники цукру у консервованій продукції | Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Федорів, Юрій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Fedoriv, Yurii |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залози | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Олесницька, Віта; Yukalo, Volodymyr; Datsyshyn, Kateryna; Olesnyts’ka, Vita |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого | Лісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Кушнірук, Наталія; Lisovska, Tatiana; Shplyk, Oleksandra; Kushniruk, Natalia |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surface | Skaptsov, Andrey; Yurevich, Vladimir; Скапцов, Андрей; Юревич, Владимир |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Соуси та маринади у консервованій продукції | Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Фрей, Ярослав; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Frei, Yaroslav |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs | Mykolaivna, Cheban Larysa; Markovych, Marchenko Mykhailo; Volodymyrovych, Chmil Andrii |
Conference Abstract | 6-dic-2022 | 9-gen-2023 | Титул | - |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Дослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчування | Марценюк, Василь; Сверстюк, Андрій Степанович; Дзядевич, Сергій; Паничев, Володимир; Климук, Наталія; Кравець, Наталія; Martseniuk, Vasyl; Sverstiuk, Andrii; Dzyadevych, Sergiy; Panychev, Volodymyr; Klymuk, Nataliia; Kravet, Nataliia |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Management of innovative processes of training through the system of additional adult education | Ourbanchik, Alena; Davidovich, Igor; Neliubina, Alena; Aliakseyenka, Irina; Урбанчик, Елена; Давидович, Игорь; Нелюбина, Елена; Алексеенко, Ирина |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Виробництво сирів з чеддеризацією та термопластифікацією | Білик, Ірина; Bilyk, Iryna |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення | Борсолюк, Лариса; Войцехівська, Любов; Вербицький, Сергій; Шелкова, Тетяна; Borsoliuk, Larysa; Voitsekhivska, Liubov; Verbytskyi, Sergii; Shelkova, Tetiana |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Осадження казеїну з коров’ячого молока різними кислотами | Сторож, Людмила Анатоліївна; Гунчак, Марія; Storozh, Liudmyla; Hunchak, Mariia |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикації | Нечитайло, Лариса; Закорчемна, Богдана; Nechitaylo, Larisa; Zakorchemna, Bohdana |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження | Копильчук, Галина; Кеца, Оксана; Kopilchuk, Galina; Ketsa, Oksana |
Conference Abstract | 23-apr-2020 | 19-mag-2020 | Екологічна політика держави: нові європейські вектори культурних реформ | Кирич, Наталія Богданівна; Ціх, Галина Володимирівна; Гагалюк, Ольга Іванівна; Kyrych, N. B.; Tsikh, H. V.; Hahaliuk, O. I. |
Conference Abstract | 23-apr-2020 | 19-mag-2020 | Туризм в об’єднаних територіальних громадах як основа стратегії розвитку внутрішньої туристичної індустрії | Яковець, Т. А.; Yakovets, T. A. |
Conference Abstract | 6-dic-2022 | 9-gen-2023 | Тенденція розвитку криптовалюти в Україні | Будзанівська, Т.; Budzanivska, T. |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plant | Ourbanchik, Alena; Haldova, Maryna; Ongarbayeva, Nurlaym; Kiyabayeva, Ayzhan; Урбанчик, Елена; Галдова, Марина; Нурлайм, Онгарбаева; Айжан, Киябаева |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgaris | Грубінко, Василь; Боднар, Оксана; Grubinko, Vasil; Bodnar, Oksana |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів | Сторож, Людмила Анатоліївна; Лотоцький, Володимир; Storozh, Liudmyla; Lototskyi, Volodymyr |
Article | 18-apr-2007 | 21-mar-2016 | Виявлення відхилень випадкових процесів в системах управління | Качанов, В. |
Article | 18-apr-2007 | 21-mar-2016 | Математична обробка спректральних характеристик світлодіодів | Кузів, В. |
Conference Abstract | 23-apr-2020 | 19-mag-2020 | Інноваційні фактори конкурентоспроможного розвитку регіону | Дерманська, Л. В.; Dermanska, L. V. |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів | Чженкун, Цуі; Манолі, Тетяна; Нікітчіна, Тетяна; Zhenkun, Cui; Manoli, Tataina; Nikitchina, Tataina |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавками | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Пацак, Наталя; Tsisaryk, Orysia; Slyvka, Iryna; Patsak, Natalia |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Pasta from buckwheat flour | Vasilevskaya, Marina; Tsikhanovich, Alena; Василевская, Марина; Тихонович, Елена |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Possibility of providing flour products in patients with celiacia | Rukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Vasilevskaja, Marina; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Василевская, Марина |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Зміна мікробіологічнних показників плодово-ягідної сировини під час зберігання в газовому середовищі | Фечан, Іван; Fechan, Ivan |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Фруктові консерви у харчовій промисловості | Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Томашівський, Віталій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Tomashivskii, Vitalii |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізму | Патика, Микола; Патика, Тетяна; Patyka, Mykola; Patyka, Tatyana |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції | Марценюк, Володимир; Чебан, Лариса; Кобаса, Ігор; Martseniuk, Volodymyr; Cheban, Larysa; Kobasa, Ihor |
Conference Abstract | 10-ott-2019 | 15-nov-2019 | Функціональний йогурт із біологічно активним йодом | Покотило, Олег; Лиховида, Володимир; Лазарюк, Валерій Володимирович; Pokotylo, Oleh; Lychovyda, Volodymyr; Lazarjuk, Valeryi |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини | Косоголова, Людмила; Гаркава, Катерина; Яблонська, Катерина; Kosogolova, Lyudmula; Garkava, Kateryna; Yablonska, Kateryna |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Екстракти лікарських рослин у деструкції бактеріальної біоплівки | Кривцова, Марина; Kryvtsova, Maryna |
Conference Abstract | 25-nov-2020 | 20-mar-2021 | Методи керування зварювальною дугою | Кавецький, О. Р.; Пекар, М. З.; Kavetsʹkyy, O. R.; Pekar, M. Z. |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Інновації на ринку йогуртів функціонального призначення | Мотузка, Юлія; Татарова, Дар`я; Motuzka, Iuliia; Tatarova, Daria |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізу | Гудзенко, Олена; Борзова, Наталія; Gudzenko, Olena; Borzova, Nataliya |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовин | Малімон, Зоя; Кухтин, Микола Дмитрович; Болтик, Наталія; Рущинська, Тетяна; Malimon, Zoya; Kukhtyn, Mykola; Boltyk, Natalia; Ruschinskaya, Tatiana |
Conference Abstract | 1-fév-2018 | 20-fév-2018 | Особливості аналізу результативності роботи викладача на відкритих заняттях з фізики | Крамар, Олександр Іванович; Kramar, O. |
Conference Abstract | 1-fév-2018 | 20-fév-2018 | Зсувне пластичне відшаровування жорсткого півнескінченного включення сталої висоти | Крива, Надія Романівна; Цимбалюк, Любов Іванівна; Kryva, N.; Tsymbaliuk, L. |
Conference Abstract | 1-fév-2018 | 20-fév-2018 | Формування фундаментальних фізичних понять у студентів у процесі вивчення атома водню у квантовій механіці | Кульчицький, Віктор Іванович; Kulchytskyi, V. |
Conference Abstract | 1-fév-2018 | 20-fév-2018 | Редакційні сторінки | - |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Для нотаток | - |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами | Сачко, Анастасія; Дійчук, Володимир; Sachko, Anastasiia; Diichuk, Volodymyr |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки | Шиманська, Юлія; Сачко, Анастасія; Федорів, Віктор; Shymanska, Yuliia; Sachko, Anastasiia; Fedoriv, Victor |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратації | Киричок, Олександра; Гайда, Анастасія; Киричок, Микола; Пігуляк, Юлія; Романець, Любов; Kyrychok, Oleksandra; Gayda, Anastasiya; Kyrychok, Mykola; Pigulyak, Yuliya; Romanets, Lyubov |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоїв | Швед, Ольга; Швед, Олекса; Новіков, Володимир; Вічко, Олена Іванівна; Shved, Olga; Shved, Oleksa; Novikov, Volodymyr; Vichko, Olena |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікації | Писків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції | Шпилик, Олександра; Циб, Христина; Shpylyk, Olexandra; Tsyb, Khrystyna |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів | Петріна, Романа; Хом'як, Ірина; Суберляк, Софія; Новіков, Володимир; Petrina, Romana; Khomiyak, Iryna; Suberlyak, Sofia; Novikov, Volodymyr |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Вимоги до молока призначеного для виробництва твердих сичужних сирів | Борис, Любов; Пержило, Уляна; Borys, Liubov; Perjylo, Ulyana |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верх | Мага, Іван; Maga, Ivan |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Зміст | - |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів | Андрусишин, Ірина; Демченко, Віолета; Голуб, Інна; Лампека, Олена; Andrusyshyn, Iryna; Demchenko, Violeta; Holub, Inna; Lampeka, Olena |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Санітарна обробка доїльного устаткування кислотним мийно-дезінфікуючим засобом «тдс» – запорука безпечності і якості молока | Лайтер-Москалюк, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій; Laiter-Moskalyuk, Svitlana; Kukhtyn, Mykola; Perkiy, Yurij |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфу | Ольшевський, Сергій; Заєць, Єва; Демченко, Віолета; Olszewski, Serge; Zajets, Yeva; Demchenko, Violetta |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Industry laboratories - new features and products for food and processing industry | Ourbanchik, Alena; Haldova, Maryna; Zhaludkou, Aliaksandr; Masaltseva, Alesy; Урбанчик, Елена; Галдова, Марина; Желудков, Александр; Масальцева, Алеся |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого | Хаустова, Тетяна; Усенко, Микола; Khaustova, Tetyana; Usenko, Mykolay |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Вивчення цитотоксичної активності екстрактів трави видів роду полин in vitro | Грицик, Роман; Кіреєв, Ігор; Струк, Оксана; Клименко, Анатолій; Hrytsyk, Roman; Kireev, Igor; Struk, Oksana; Klymenko, Anatolii |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивості | Сема, Оксана; Кобаса, Ігор; Sema, Oksana; Kobasa, Igor |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Internal audit of the food safety system in the organization | Sudareva, Olga; Сударева, Ольга |
Conference Abstract | 23-avr-2020 | 19-mai-2020 | Напрями удосконалення системи управління економічною безпекою підприємств в умовах розвитку об’єднаних територіальних громад та євроінтеграційних процесів | Шерстюк, Роман Петрович; Андрушків, Богдан Миколайович; Погайдак, Ольга Богданівна; Sherstiuk, R. P.; Andrushkiv, B. M.; Pohajdak, O. B. |
Conference Abstract | 23-avr-2020 | 19-mai-2020 | Інноваційні аспекти стратегічного розвитку підприємств на туристичному ринку України | Королюк, С. Р.; Малюта, Людмила Ярославівна; Koroliuk, S. R.; Maliuta, L. Ya. |
Conference Abstract | 23-avr-2020 | 19-mai-2020 | Причини гальмування інноваційного розвитку економіки України | Огхенегаре, Екаявхе Джошуа; Халіфа, Рамадан Абдалла Саід; Нкемджіка, Нванкво; Адаобі; Oghenegare, Ekayavhe Joshua; Khalifa, Ramadan Abdallah Saeed; Nkemjika, Nwankwo; Adaobi |
Conference Abstract | 23-avr-2020 | 19-mai-2020 | Створення бренду закладу вищої освіти в контексті підвищення якості освітніх послуг | Яковець, Т. А.; Ковальчук, Ю. П.; Yakovets, T. A.; Kovalchuk, Y. P. |
Conference Abstract | 23-avr-2020 | 19-mai-2020 | Ресторанний бізнес в умовах карантину | Крочак, В. В.; Стойко, І. І.; Krochak, V. V.; Stoyko, I. I. |
Conference Abstract | 23-avr-2020 | 19-mai-2020 | Рекомендації | - |
Article | 26-mai-2016 | 26-mai-2016 | Матеріали науково-практичного семінару „Міжнародний інвестиційний форум – виставка з енергоефективності та енергоощадності 2015” | - |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливи | Карпик, Галина; Жабран, Мауніа; Karpyk, Halyna; Zhabran, Maunia |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Корисні властивості абрикосів, їх використання у консервній промисловості | Сельський, Володимир Романович; Стайоха, Богдан; Selskyi, Volodymyr; Stayoha, Bohdan |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Підвищення споживчої цінності овочевих маринадів | Карпик, Галина; Будзінський, Андрій; Karpyk, Halyna; Budzinskyi, Andryi |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Development of specialized bread technology | Neliubina, Alena; Ourbanchik, Alena; Kaminskaya, Olga; Vakhitova, Alia; Нелюбина, Елена; Урбанчик, Елена; Каминская, Ольга; Вахитова, Алия |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations | Ourbanchik, Alena; Masaltseva, Alesy; Урбанчик, Елена; Масальцева, Алеся |
Article | 26-avr-2016 | 24-mai-2016 | Просування в соціальних мережах як вид Інтернет-реклами | Біліца, Ірина; Bilitsa, Iryna |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Поняття душі у поглядах Аристотеля | Студніцький, І. |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Попит як елемент ринкового механізму | Голда, Ю. |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Правові основи екологічної безпеки України | Брилінська, Ю. |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія; Самуляк, Петро; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Kushniruk, Nataliia; Samulyak, Petro |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробів | Янів, Анна; Криськова, Лариса Петрівна; Левицька, Олена; Yaniv, Anna; Kryskova, Larysa; Levytska, Olena |
Article | 14-mai-2008 | 24-mai-2016 | Особливості соціально-економічного розвитку України у другій половині XIX – на початку ХХ ст. | Москалюк, М. |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Аналіз конкурентної позиції підприємства | Медвідь, В. |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Особливості просування на ринку технологій електроживлення та енергозахисту | Приймак, Л. |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Актуальні проблеми податку на додану вартість | Кузів, А. |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Шляхи підвищення якості продукції на підприємствах молочної промисловості | Хоміцька, В. |
Article | 18-mai-2016 | 8-jui-2016 | Тенденції інноваційного розвитку в Україні | Стадник, О. І.; Стадник, І. Я.; Stadnuk, O.; Stadnuk, I. |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Кабінетні маркетингові дослідження | Ратинський, В. |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Організація реклами товару | Рибак, Н. |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків | Сельський, Володимир Романович; Сеник, Віталій; Selskyi, Volodymyr; Senyk, Vitalii |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловості | Лялик, Анастасія; Криськова, Світлана; Lyalik, Anastasiia; Kryskova, Svitlana |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Лесь Курбас - від «Тернопільських театральних вечорів» до театру «Березіль» | Тихий, А. |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Ключові проблеми процесу постачання на підприємствах в умовах ринкової економіки | Павлишин, І. |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Помилки аудитора та їх попередження | Бойко, Н. |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Способи продовження тривалості життєвого циклу товару | Гриник, Т. |
Article | 17-avr-2008 | 21-mar-2016 | Створення вільних економічних зон в туризмі | Суходуб, В. |
Article | 14-mai-2008 | 24-mai-2016 | Результати оцінок матриць ймовірностей переходів періодичного ланцюга маркова | Приймак, М.; Прошин, С. |