Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29201

Назва: Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів
Інші назви: Substantiation of the method of softing squid muscle tissue
Автори: Чженкун, Цуі
Манолі, Тетяна
Нікітчіна, Тетяна
Zhenkun, Cui
Manoli, Tataina
Nikitchina, Tataina
Приналежність: Сумський національний аграрний університет, Україна
Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Чженкун Ц. Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів / Цуі Чженкун, Тетяна Манолі, Тетяна Нікітчіна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 119–120. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Zhenkun C., Manoli T., Nikitchina T. (2019) Obhruntuvannia sposobu rozmiakshennia miazovoi tkanyny kalmariv [Substantiation of the method of softing squid muscle tissue]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 119-120 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 664.951.7.022
594.582
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 119-120
Початкова сторінка: 119
Кінцева сторінка: 120
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29201
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.