Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29201
Назва: | Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів |
Інші назви: | Substantiation of the method of softing squid muscle tissue |
Автори: | Чженкун, Цуі Манолі, Тетяна Нікітчіна, Тетяна Zhenkun, Cui Manoli, Tataina Nikitchina, Tataina |
Приналежність: | Сумський національний аграрний університет, Україна Одеська національна академія харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Чженкун Ц. Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів / Цуі Чженкун, Тетяна Манолі, Тетяна Нікітчіна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 119–120. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Zhenkun C., Manoli T., Nikitchina T. (2019) Obhruntuvannia sposobu rozmiakshennia miazovoi tkanyny kalmariv [Substantiation of the method of softing squid muscle tissue]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 119-120 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 664.951.7.022 594.582 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 119-120 |
Початкова сторінка: | 119 |
Кінцева сторінка: | 120 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29201 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Zhenkun_C-Substantiation_of_the_method_119-120.pdf | 567,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Zhenkun_C-Substantiation_of_the_method_119-120.djvu | 28,83 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Zhenkun_C-Substantiation_of_the_method_119-120__COVER.png | 515,33 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.