Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29201
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чженкун, Цуі | |
dc.contributor.author | Манолі, Тетяна | |
dc.contributor.author | Нікітчіна, Тетяна | |
dc.contributor.author | Zhenkun, Cui | |
dc.contributor.author | Manoli, Tataina | |
dc.contributor.author | Nikitchina, Tataina | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:50Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:50Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Чженкун Ц. Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів / Цуі Чженкун, Тетяна Манолі, Тетяна Нікітчіна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 119–120. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29201 | - |
dc.format.extent | 119-120 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів | |
dc.title.alternative | Substantiation of the method of softing squid muscle tissue | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.951.7.022 | |
dc.subject.udc | 594.582 | |
dc.identifier.citationen | Zhenkun C., Manoli T., Nikitchina T. (2019) Obhruntuvannia sposobu rozmiakshennia miazovoi tkanyny kalmariv [Substantiation of the method of softing squid muscle tissue]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 119-120 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Сумський національний аграрний університет, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Одеська національна академія харчових технологій, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 119 | |
dc.citation.epage | 120 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Zhenkun_C-Substantiation_of_the_method_119-120.pdf | 567,83 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Zhenkun_C-Substantiation_of_the_method_119-120.djvu | 28,83 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Zhenkun_C-Substantiation_of_the_method_119-120__COVER.png | 515,33 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!