Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29201
Tytuł: | Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів |
Inne tytuły: | Substantiation of the method of softing squid muscle tissue |
Authors: | Чженкун, Цуі Манолі, Тетяна Нікітчіна, Тетяна Zhenkun, Cui Manoli, Tataina Nikitchina, Tataina |
Affiliation: | Сумський національний аграрний університет, Україна Одеська національна академія харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Чженкун Ц. Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів / Цуі Чженкун, Тетяна Манолі, Тетяна Нікітчіна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 119–120. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Zhenkun C., Manoli T., Nikitchina T. (2019) Obhruntuvannia sposobu rozmiakshennia miazovoi tkanyny kalmariv [Substantiation of the method of softing squid muscle tissue]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 119-120 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.951.7.022 594.582 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 119-120 |
Główna strona: | 119 |
Strona końcowa: | 120 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29201 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Zhenkun_C-Substantiation_of_the_method_119-120.pdf | 567,83 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Zhenkun_C-Substantiation_of_the_method_119-120.djvu | 28,83 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Zhenkun_C-Substantiation_of_the_method_119-120__COVER.png | 515,33 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi