Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29201
Titulua: | Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів |
Beste titulu batzuk: | Substantiation of the method of softing squid muscle tissue |
Egilea: | Чженкун, Цуі Манолі, Тетяна Нікітчіна, Тетяна Zhenkun, Cui Manoli, Tataina Nikitchina, Tataina |
Affiliation: | Сумський національний аграрний університет, Україна Одеська національна академія харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Чженкун Ц. Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів / Цуі Чженкун, Тетяна Манолі, Тетяна Нікітчіна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 119–120. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Zhenkun C., Manoli T., Nikitchina T. (2019) Obhruntuvannia sposobu rozmiakshennia miazovoi tkanyny kalmariv [Substantiation of the method of softing squid muscle tissue]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 119-120 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Gordailuaren-data: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.951.7.022 594.582 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 119-120 |
Start page: | 119 |
End page: | 120 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29201 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Zhenkun_C-Substantiation_of_the_method_119-120.pdf | 567,83 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
ProcSPHNP_2019_Zhenkun_C-Substantiation_of_the_method_119-120.djvu | 28,83 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
ProcSPHNP_2019_Zhenkun_C-Substantiation_of_the_method_119-120__COVER.png | 515,33 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.