Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29124
Назва: | Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікації |
Інші назви: | The ability of the soured milk and the yogurt and the sour cream starter cultures to the denitrification |
Автори: | Писків, Світлана Кухтин, Микола Дмитрович Pyskiv, Svitlana Kukhtyn, Mykola |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Писків С. Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікації / Світлана Писків, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 163. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Pyskiv S., Kukhtyn M. (2019) Zdatnist pryrodnoho skvashuvannia moloka ta zakvasochnykh kultur yohurta i smetany do denitryfikatsii [The ability of the soured milk and the yogurt and the sour cream starter cultures to the denitrification]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 163 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 637.136 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 163 |
Початкова сторінка: | 163 |
Кінцева сторінка: | 163 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29124 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Перелік літератури: | 1. Касянчук, В., Бергілевич, О., Крижанівський, Я., Кухтин, М. (2006). Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ. Ветеринарна медицина України, 7, 38–40. 2. Pyskiv, S. I., Kuhtyn, M. D. (2018). Моніторинг вмісту нітратів у молоці. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20 (85), 41–45. |
References: | 1. Kasianchuk, V., Berhilevych, O., Kryzhanivskyi, Ya., Kukhtyn, M. (2006). Orhanizatsiia veterynarno-sanitarnoho kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho na fermi vidpovidno do vymoh SOT. Veterynarna medytsyna Ukrainy, 7, 38–40. 2. Pyskiv, S. I., Kuhtyn, M. D. (2018). Monitorynh vmistu nitrativ u molotsi. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20 (85), 41–45. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Pyskiv_S-The_ability_of_the_soured_milk_163.pdf | 288,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Pyskiv_S-The_ability_of_the_soured_milk_163.djvu | 19,35 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Pyskiv_S-The_ability_of_the_soured_milk_163__COVER.png | 478,19 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.