Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29124
| Titel: | Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікації |
| Sonstige Titel: | The ability of the soured milk and the yogurt and the sour cream starter cultures to the denitrification |
| Autor(en): | Писків, Світлана Кухтин, Микола Дмитрович Pyskiv, Svitlana Kukhtyn, Mykola |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Писків С. Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікації / Світлана Писків, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 163. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Pyskiv S., Kukhtyn M. (2019) Zdatnist pryrodnoho skvashuvannia moloka ta zakvasochnykh kultur yohurta i smetany do denitryfikatsii [The ability of the soured milk and the yogurt and the sour cream starter cultures to the denitrification]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 163 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Erscheinungsdatum: | 10-Okt-2019 |
| Date of entry: | 15-Nov-2019 |
| Herausgeber: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 637.136 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 163 |
| Start page: | 163 |
| End page: | 163 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29124 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| References (Ukraine): | 1. Касянчук, В., Бергілевич, О., Крижанівський, Я., Кухтин, М. (2006). Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ. Ветеринарна медицина України, 7, 38–40. 2. Pyskiv, S. I., Kuhtyn, M. D. (2018). Моніторинг вмісту нітратів у молоці. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20 (85), 41–45. |
| References (International): | 1. Kasianchuk, V., Berhilevych, O., Kryzhanivskyi, Ya., Kukhtyn, M. (2006). Orhanizatsiia veterynarno-sanitarnoho kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho na fermi vidpovidno do vymoh SOT. Veterynarna medytsyna Ukrainy, 7, 38–40. 2. Pyskiv, S. I., Kuhtyn, M. D. (2018). Monitorynh vmistu nitrativ u molotsi. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20 (85), 41–45. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Enthalten in den Sammlungen: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Pyskiv_S-The_ability_of_the_soured_milk_163.pdf | 288,69 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| ProcSPHNP_2019_Pyskiv_S-The_ability_of_the_soured_milk_163.djvu | 19,35 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
| ProcSPHNP_2019_Pyskiv_S-The_ability_of_the_soured_milk_163__COVER.png | 478,19 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.