Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29159

Назва: Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого
Інші назви: Control and management in the technological process of manufacturing products based on wheat flour hydro-thermal treatment
Автори: Хаустова, Тетяна
Усенко, Микола
Khaustova, Tetyana
Usenko, Mykolay
Приналежність: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Бібліографічний опис: Хаустова Т. Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого / Тетяна Хаустова, Микола Усенко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 66–67. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Khaustova T., Usenko M. (2019) Kontrol ta upravlinnia tekhnolohichnym protsesom vyrobnytstva formovanoi produktsii na osnovi boroshna pshenychnoho hidrotermoobroblenoho [Control and management in the technological process of manufacturing products based on wheat flour hydro-thermal treatment]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 66-67 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 658.562
641.5.002.6
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 66-67
Початкова сторінка: 66
Кінцева сторінка: 67
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29159
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.