Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29159
Tytuł: | Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого |
Inne tytuły: | Control and management in the technological process of manufacturing products based on wheat flour hydro-thermal treatment |
Authors: | Хаустова, Тетяна Усенко, Микола Khaustova, Tetyana Usenko, Mykolay |
Akcesoria: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Cytat: | Хаустова Т. Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого / Тетяна Хаустова, Микола Усенко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 66–67. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Khaustova T., Usenko M. (2019) Kontrol ta upravlinnia tekhnolohichnym protsesom vyrobnytstva formovanoi produktsii na osnovi boroshna pshenychnoho hidrotermoobroblenoho [Control and management in the technological process of manufacturing products based on wheat flour hydro-thermal treatment]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 66-67 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 658.562 641.5.002.6 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 66-67 |
Główna strona: | 66 |
Strona końcowa: | 67 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29159 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Khaustova_T-Control_and_management_66-67.pdf | 811,89 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Khaustova_T-Control_and_management_66-67.djvu | 28,48 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Khaustova_T-Control_and_management_66-67__COVER.png | 347,28 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi