Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29159

Titel: Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого
Övriga titlar: Control and management in the technological process of manufacturing products based on wheat flour hydro-thermal treatment
Författare: Хаустова, Тетяна
Усенко, Микола
Khaustova, Tetyana
Usenko, Mykolay
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Хаустова Т. Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого / Тетяна Хаустова, Микола Усенко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 66–67. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Khaustova T., Usenko M. (2019) Kontrol ta upravlinnia tekhnolohichnym protsesom vyrobnytstva formovanoi produktsii na osnovi boroshna pshenychnoho hidrotermoobroblenoho [Control and management in the technological process of manufacturing products based on wheat flour hydro-thermal treatment]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 66-67 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivningsdatum: 10-okt-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 658.562
641.5.002.6
Number of pages: 2
Page range: 66-67
Start page: 66
End page: 67
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29159
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!