このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29159
| タイトル: | Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого |
| その他のタイトル: | Control and management in the technological process of manufacturing products based on wheat flour hydro-thermal treatment |
| 著者: | Хаустова, Тетяна Усенко, Микола Khaustova, Tetyana Usenko, Mykolay |
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Хаустова Т. Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого / Тетяна Хаустова, Микола Усенко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 66–67. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Khaustova T., Usenko M. (2019) Kontrol ta upravlinnia tekhnolohichnym protsesom vyrobnytstva formovanoi produktsii na osnovi boroshna pshenychnoho hidrotermoobroblenoho [Control and management in the technological process of manufacturing products based on wheat flour hydro-thermal treatment]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 66-67 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| 発行日: | 10-10月-2019 |
| Date of entry: | 15-11月-2019 |
| 出版者: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 658.562 641.5.002.6 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 66-67 |
| Start page: | 66 |
| End page: | 67 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29159 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Khaustova_T-Control_and_management_66-67.pdf | 811,89 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| ProcSPHNP_2019_Khaustova_T-Control_and_management_66-67.djvu | 28,48 kB | DjVu | 見る/開く | |
| ProcSPHNP_2019_Khaustova_T-Control_and_management_66-67__COVER.png | 347,28 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。