Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29159
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хаустова, Тетяна | |
dc.contributor.author | Усенко, Микола | |
dc.contributor.author | Khaustova, Tetyana | |
dc.contributor.author | Usenko, Mykolay | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:43Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:43Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Хаустова Т. Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого / Тетяна Хаустова, Микола Усенко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 66–67. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29159 | - |
dc.format.extent | 66-67 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого | |
dc.title.alternative | Control and management in the technological process of manufacturing products based on wheat flour hydro-thermal treatment | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 658.562 | |
dc.subject.udc | 641.5.002.6 | |
dc.identifier.citationen | Khaustova T., Usenko M. (2019) Kontrol ta upravlinnia tekhnolohichnym protsesom vyrobnytstva formovanoi produktsii na osnovi boroshna pshenychnoho hidrotermoobroblenoho [Control and management in the technological process of manufacturing products based on wheat flour hydro-thermal treatment]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 66-67 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 66 | |
dc.citation.epage | 67 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Khaustova_T-Control_and_management_66-67.pdf | 811,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Khaustova_T-Control_and_management_66-67.djvu | 28,48 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Khaustova_T-Control_and_management_66-67__COVER.png | 347,28 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.