Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29159

Registo completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorХаустова, Тетяна
dc.contributor.authorУсенко, Микола
dc.contributor.authorKhaustova, Tetyana
dc.contributor.authorUsenko, Mykolay
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:43Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:43Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationХаустова Т. Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого / Тетяна Хаустова, Микола Усенко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 66–67. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29159-
dc.format.extent66-67
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleКонтроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленого
dc.title.alternativeControl and management in the technological process of manufacturing products based on wheat flour hydro-thermal treatment
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc658.562
dc.subject.udc641.5.002.6
dc.identifier.citationenKhaustova T., Usenko M. (2019) Kontrol ta upravlinnia tekhnolohichnym protsesom vyrobnytstva formovanoi produktsii na osnovi boroshna pshenychnoho hidrotermoobroblenoho [Control and management in the technological process of manufacturing products based on wheat flour hydro-thermal treatment]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 66-67 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage66
dc.citation.epage67
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Aparece nas colecções:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.