Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29180
Назва: | Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plant |
Інші назви: | Исследование процесса переработки зерна тритикале в крупу с применением гидратационной установки |
Автори: | Ourbanchik, Alena Haldova, Maryna Ongarbayeva, Nurlaym Kiyabayeva, Ayzhan Урбанчик, Елена Галдова, Марина Нурлайм, Онгарбаева Айжан, Киябаева |
Приналежність: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь Алматинский технологический университет, Республика Казахстан |
Бібліографічний опис: | Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plant / Alena Ourbanchik, Maryna Haldova, Nurlaym Ongarbayeva, Ayzhan Kiyabayeva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 93–94. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Ourbanchik A., Haldova M., Ongarbayeva N., Kiyabayeva A. (2019) Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plant. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 93-94 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 664.78 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 93-94 |
Початкова сторінка: | 93 |
Кінцева сторінка: | 94 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29180 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Перелік літератури: | 1. Переработка зерна тритикале на малогабаритных мельницах типа Р6-АВМ Урбанчик Е. Н., Касьянова Л. А., Кондратенко Р. Г. // Хранение и переработка сельхозсырья. 2001. № 6. С. 54. 2. Получение продуктов быстрого приготовления на основе пророщенного зерна пшеницы и тритикале Урбанчик Е. Н., Шалюта А. Е. // Хранение и переработка сельхозсырья. 2012. № 7. С. 24–26. 3. Анискин В. И., Еркинбаева Р. К., Налеев А. О. Технологические особенности зерна тритикале и пути повышения эффективности его использования. – ВНИИТЭИ Агропром. – М,: 1992, с. 43. 4. Послеуборочная обработка и хранение зерна и семян Шаршунов В. А., Урбанчик Е. Н. Пособие. В 2 частях / Минск, 2014. Том Часть 1 Хранение зерна и семян. С. 860. |
References: | 1. Pererabotka zerna tritikale na malohabaritnykh melnitsakh tipa R6-AVM Urbanchik E. N., Kasianova L. A., Kondratenko R. H., Khranenie i pererabotka selkhozsyria. 2001. No 6. P. 54. 2. Poluchenie produktov bystroho prihotovleniia na osnove proroshchennoho zerna pshenitsy i tritikale Urbanchik E. N., Shaliuta A. E., Khranenie i pererabotka selkhozsyria. 2012. No 7. P. 24–26. 3. Aniskin V. I., Erkinbaeva R. K., Naleev A. O. Tekhnolohicheskie osobennosti zerna tritikale i puti povysheniia effektivnosti eho ispolzovaniia, VNIITEI Ahroprom, M,: 1992, P. 43. 4. Posleuborochnaia obrabotka i khranenie zerna i semian Sharshunov V. A., Urbanchik E. N. Posobie. V 2 chastiakh, Minsk, 2014. Tom Chast 1 Khranenie zerna i semian. P. 860. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Study_of_process_of_triticale_93-94.pdf | 607,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Study_of_process_of_triticale_93-94.djvu | 28,39 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Study_of_process_of_triticale_93-94__COVER.png | 503,3 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.