Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29180

Назва: Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plant
Інші назви: Исследование процесса переработки зерна тритикале в крупу с применением гидратационной установки
Автори: Ourbanchik, Alena
Haldova, Maryna
Ongarbayeva, Nurlaym
Kiyabayeva, Ayzhan
Урбанчик, Елена
Галдова, Марина
Нурлайм, Онгарбаева
Айжан, Киябаева
Приналежність: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Алматинский технологический университет, Республика Казахстан
Бібліографічний опис: Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plant / Alena Ourbanchik, Maryna Haldova, Nurlaym Ongarbayeva, Ayzhan Kiyabayeva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 93–94. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Ourbanchik A., Haldova M., Ongarbayeva N., Kiyabayeva A. (2019) Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plant. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 93-94 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 664.78
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 93-94
Початкова сторінка: 93
Кінцева сторінка: 94
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29180
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1. Переработка зерна тритикале на малогабаритных мельницах типа Р6-АВМ Урбанчик Е. Н., Касьянова Л. А., Кондратенко Р. Г. // Хранение и переработка сельхозсырья. 2001. № 6. С. 54.
2. Получение продуктов быстрого приготовления на основе пророщенного зерна пшеницы и тритикале Урбанчик Е. Н., Шалюта А. Е. // Хранение и переработка сельхозсырья. 2012. № 7. С. 24–26.
3. Анискин В. И., Еркинбаева Р. К., Налеев А. О. Технологические особенности зерна тритикале и пути повышения эффективности его использования. – ВНИИТЭИ Агропром. – М,: 1992, с. 43.
4. Послеуборочная обработка и хранение зерна и семян Шаршунов В. А., Урбанчик Е. Н. Пособие. В 2 частях / Минск, 2014. Том Часть 1 Хранение зерна и семян. С. 860.
References: 1. Pererabotka zerna tritikale na malohabaritnykh melnitsakh tipa R6-AVM Urbanchik E. N., Kasianova L. A., Kondratenko R. H., Khranenie i pererabotka selkhozsyria. 2001. No 6. P. 54.
2. Poluchenie produktov bystroho prihotovleniia na osnove proroshchennoho zerna pshenitsy i tritikale Urbanchik E. N., Shaliuta A. E., Khranenie i pererabotka selkhozsyria. 2012. No 7. P. 24–26.
3. Aniskin V. I., Erkinbaeva R. K., Naleev A. O. Tekhnolohicheskie osobennosti zerna tritikale i puti povysheniia effektivnosti eho ispolzovaniia, VNIITEI Ahroprom, M,: 1992, P. 43.
4. Posleuborochnaia obrabotka i khranenie zerna i semian Sharshunov V. A., Urbanchik E. N. Posobie. V 2 chastiakh, Minsk, 2014. Tom Chast 1 Khranenie zerna i semian. P. 860.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.