Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29180
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ourbanchik, Alena | |
dc.contributor.author | Haldova, Maryna | |
dc.contributor.author | Ongarbayeva, Nurlaym | |
dc.contributor.author | Kiyabayeva, Ayzhan | |
dc.contributor.author | Урбанчик, Елена | |
dc.contributor.author | Галдова, Марина | |
dc.contributor.author | Нурлайм, Онгарбаева | |
dc.contributor.author | Айжан, Киябаева | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:46Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:46Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plant / Alena Ourbanchik, Maryna Haldova, Nurlaym Ongarbayeva, Ayzhan Kiyabayeva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 93–94. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29180 | - |
dc.format.extent | 93-94 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plant | |
dc.title.alternative | Исследование процесса переработки зерна тритикале в крупу с применением гидратационной установки | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.78 | |
dc.relation.references | 1. Переработка зерна тритикале на малогабаритных мельницах типа Р6-АВМ Урбанчик Е. Н., Касьянова Л. А., Кондратенко Р. Г. // Хранение и переработка сельхозсырья. 2001. № 6. С. 54. | |
dc.relation.references | 2. Получение продуктов быстрого приготовления на основе пророщенного зерна пшеницы и тритикале Урбанчик Е. Н., Шалюта А. Е. // Хранение и переработка сельхозсырья. 2012. № 7. С. 24–26. | |
dc.relation.references | 3. Анискин В. И., Еркинбаева Р. К., Налеев А. О. Технологические особенности зерна тритикале и пути повышения эффективности его использования. – ВНИИТЭИ Агропром. – М,: 1992, с. 43. | |
dc.relation.references | 4. Послеуборочная обработка и хранение зерна и семян Шаршунов В. А., Урбанчик Е. Н. Пособие. В 2 частях / Минск, 2014. Том Часть 1 Хранение зерна и семян. С. 860. | |
dc.relation.referencesen | 1. Pererabotka zerna tritikale na malohabaritnykh melnitsakh tipa R6-AVM Urbanchik E. N., Kasianova L. A., Kondratenko R. H., Khranenie i pererabotka selkhozsyria. 2001. No 6. P. 54. | |
dc.relation.referencesen | 2. Poluchenie produktov bystroho prihotovleniia na osnove proroshchennoho zerna pshenitsy i tritikale Urbanchik E. N., Shaliuta A. E., Khranenie i pererabotka selkhozsyria. 2012. No 7. P. 24–26. | |
dc.relation.referencesen | 3. Aniskin V. I., Erkinbaeva R. K., Naleev A. O. Tekhnolohicheskie osobennosti zerna tritikale i puti povysheniia effektivnosti eho ispolzovaniia, VNIITEI Ahroprom, M,: 1992, P. 43. | |
dc.relation.referencesen | 4. Posleuborochnaia obrabotka i khranenie zerna i semian Sharshunov V. A., Urbanchik E. N. Posobie. V 2 chastiakh, Minsk, 2014. Tom Chast 1 Khranenie zerna i semian. P. 860. | |
dc.identifier.citationen | Ourbanchik A., Haldova M., Ongarbayeva N., Kiyabayeva A. (2019) Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plant. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 93-94 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | |
dc.contributor.affiliation | Алматинский технологический университет, Республика Казахстан | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 93 | |
dc.citation.epage | 94 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Study_of_process_of_triticale_93-94.pdf | 607,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Study_of_process_of_triticale_93-94.djvu | 28,39 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Study_of_process_of_triticale_93-94__COVER.png | 503,3 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.