Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29174
| Назва: | Підвищення споживчої цінності овочевих маринадів |
| Інші назви: | Increasing the consumer value of vegetable marinades |
| Автори: | Карпик, Галина Будзінський, Андрій Karpyk, Halyna Budzinskyi, Andryi |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Карпик Г. Підвищення споживчої цінності овочевих маринадів / Галина Карпик, Андрій Будзінський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 85. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description: | Karpyk H., Budzinskyi A. (2019) Pidvyshchennia spozhyvchoi tsinnosti ovochevykh marynadiv [Increasing the consumer value of vegetable marinades]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 85 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 10-жов-2019 |
| Дата внесення: | 15-лис-2019 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| УДК: | 664.8 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 85 |
| Початкова сторінка: | 85 |
| Кінцева сторінка: | 85 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29174 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Increasing_the_consumer_value_85.pdf | 286,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Increasing_the_consumer_value_85.djvu | 15,72 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Increasing_the_consumer_value_85__COVER.png | 370,74 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.