このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29174

タイトル: Підвищення споживчої цінності овочевих маринадів
その他のタイトル: Increasing the consumer value of vegetable marinades
著者: Карпик, Галина
Будзінський, Андрій
Karpyk, Halyna
Budzinskyi, Andryi
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. Підвищення споживчої цінності овочевих маринадів / Галина Карпик, Андрій Будзінський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 85. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Karpyk H., Budzinskyi A. (2019) Pidvyshchennia spozhyvchoi tsinnosti ovochevykh marynadiv [Increasing the consumer value of vegetable marinades]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 85 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
発行日: 10-10月-2019
Date of entry: 15-11月-2019
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.8
Number of pages: 1
Page range: 85
Start page: 85
End page: 85
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29174
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。