กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29174

ชื่อเรื่อง: Підвищення споживчої цінності овочевих маринадів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Increasing the consumer value of vegetable marinades
ผู้แต่ง: Карпик, Галина
Будзінський, Андрій
Karpyk, Halyna
Budzinskyi, Andryi
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. Підвищення споживчої цінності овочевих маринадів / Галина Карпик, Андрій Будзінський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 85. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Karpyk H., Budzinskyi A. (2019) Pidvyshchennia spozhyvchoi tsinnosti ovochevykh marynadiv [Increasing the consumer value of vegetable marinades]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 85 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.8
Number of pages: 1
Page range: 85
Start page: 85
End page: 85
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29174
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Increasing_the_consumer_value_85.pdf286,78 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Increasing_the_consumer_value_85.djvu15,72 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Increasing_the_consumer_value_85__COVER.png370,74 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น