霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29174
摰����漯敶�
| DC ���� | ��� | 霂剛�� |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Карпик, Галина | |
| dc.contributor.author | Будзінський, Андрій | |
| dc.contributor.author | Karpyk, Halyna | |
| dc.contributor.author | Budzinskyi, Andryi | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
| dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:45Z | - |
| dc.date.available | 2019-11-15T09:55:45Z | - |
| dc.date.created | 2019-10-10 | |
| dc.date.issued | 2019-10-10 | |
| dc.identifier.citation | Карпик Г. Підвищення споживчої цінності овочевих маринадів / Галина Карпик, Андрій Будзінський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 85. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29174 | - |
| dc.format.extent | 85 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
| dc.title | Підвищення споживчої цінності овочевих маринадів | |
| dc.title.alternative | Increasing the consumer value of vegetable marinades | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.8 | |
| dc.identifier.citationen | Karpyk H., Budzinskyi A. (2019) Pidvyshchennia spozhyvchoi tsinnosti ovochevykh marynadiv [Increasing the consumer value of vegetable marinades]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 85 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 85 | |
| dc.citation.epage | 85 | |
| dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| �蝷箔����: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Increasing_the_consumer_value_85.pdf | 286,78 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Increasing_the_consumer_value_85.djvu | 15,72 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Increasing_the_consumer_value_85__COVER.png | 370,74 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.