Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29174
| Pealkiri: | Підвищення споживчої цінності овочевих маринадів |
| Teised pealkirjad: | Increasing the consumer value of vegetable marinades |
| Autor: | Карпик, Галина Будзінський, Андрій Karpyk, Halyna Budzinskyi, Andryi |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. Підвищення споживчої цінності овочевих маринадів / Галина Карпик, Андрій Будзінський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 85. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Karpyk H., Budzinskyi A. (2019) Pidvyshchennia spozhyvchoi tsinnosti ovochevykh marynadiv [Increasing the consumer value of vegetable marinades]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 85 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Ilmumisaasta: | 10-okt-2019 |
| Date of entry: | 15-nov-2019 |
| Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.8 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 85 |
| Start page: | 85 |
| End page: | 85 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29174 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Increasing_the_consumer_value_85.pdf | 286,78 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Increasing_the_consumer_value_85.djvu | 15,72 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Increasing_the_consumer_value_85__COVER.png | 370,74 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.