Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29142
Title: | Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивості |
Other Titles: | Blended oils and their physicochemscal properties |
Authors: | Сема, Оксана Кобаса, Ігор Sema, Oksana Kobasa, Igor |
Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сема О. Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивості / Оксана Сема, Ігор Кобаса // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 43. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Sema O., Kobasa I. (2019) Kupazhovani olii ta yikh fizyko-khimichni vlastyvosti [Blended oils and their physicochemscal properties]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 43 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 43 |
Start page: | 43 |
End page: | 43 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29142 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | [1] О. А. Топчій, Є. О. Котляр Принципи купажування рослинних олій збалансованих за жирнокислотним складом / Восточно-Европейский журнал передовых технологий. – 2015. – 1/6 (73). С. 26–32. |
References (International): | [1] O. A. Topchii, Ye. O. Kotliar Pryntsypy kupazhuvannia roslynnykh olii zbalansovanykh za zhyrnokyslotnym skladom, Vostochno-Evropeiskyi zhurnal peredovykh tekhnolohyi, 2015, 1/6 (73). P. 26–32. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Sema_O-Blended_oils_and_their_physicochemscal_43.pdf | 285,37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Sema_O-Blended_oils_and_their_physicochemscal_43.djvu | 15,88 kB | DjVu | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Sema_O-Blended_oils_and_their_physicochemscal_43__COVER.png | 374,36 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.