Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29142

Title: Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивості
Other Titles: Blended oils and their physicochemscal properties
Authors: Сема, Оксана
Кобаса, Ігор
Sema, Oksana
Kobasa, Igor
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сема О. Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивості / Оксана Сема, Ігор Кобаса // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 43. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sema O., Kobasa I. (2019) Kupazhovani olii ta yikh fizyko-khimichni vlastyvosti [Blended oils and their physicochemscal properties]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 43 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 10-Oct-2019
Date of entry: 15-Nov-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
Number of pages: 1
Page range: 43
Start page: 43
End page: 43
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29142
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
References (Ukraine): [1] О. А. Топчій, Є. О. Котляр Принципи купажування рослинних олій збалансованих за жирнокислотним складом / Восточно-Европейский журнал передовых технологий. – 2015. – 1/6 (73). С. 26–32.
References (International): [1] O. A. Topchii, Ye. O. Kotliar Pryntsypy kupazhuvannia roslynnykh olii zbalansovanykh za zhyrnokyslotnym skladom, Vostochno-Evropeiskyi zhurnal peredovykh tekhnolohyi, 2015, 1/6 (73). P. 26–32.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.