Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29196
Назва: | Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавками |
Інші назви: | Development of adigean cheese technology with vegetable supplements |
Автори: | Цісарик, Орися Мусій, Любов Сливка, Ірина Пацак, Наталя Tsisaryk, Orysia Slyvka, Iryna Patsak, Natalia |
Приналежність: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна |
Бібліографічний опис: | Tsisaryk O. Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавками / Орися Цісарик, Любов Мусій, Ірина Сливка, Наталя Пацак // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 112–113. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Tsisaryk O., Slyvka I., Patsak N. (2019) Rozroblennia tekhnolohii syru adyheiskoho z roslynnymy dobavkamy [Development of adigean cheese technology with vegetable supplements]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 112-113 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 637 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 112-113 |
Початкова сторінка: | 112 |
Кінцева сторінка: | 113 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29196 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Tsisaryk_O-Development_of_adigean_112-113.pdf | 564,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Tsisaryk_O-Development_of_adigean_112-113.djvu | 24,36 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Tsisaryk_O-Development_of_adigean_112-113__COVER.png | 411,88 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.