Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29196
Title: | Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавками |
Other Titles: | Development of adigean cheese technology with vegetable supplements |
Authors: | Цісарик, Орися Мусій, Любов Сливка, Ірина Пацак, Наталя Tsisaryk, Orysia Slyvka, Iryna Patsak, Natalia |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Tsisaryk O. Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавками / Орися Цісарик, Любов Мусій, Ірина Сливка, Наталя Пацак // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 112–113. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Tsisaryk O., Slyvka I., Patsak N. (2019) Rozroblennia tekhnolohii syru adyheiskoho z roslynnymy dobavkamy [Development of adigean cheese technology with vegetable supplements]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 112-113 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 112-113 |
Start page: | 112 |
End page: | 113 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29196 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Tsisaryk_O-Development_of_adigean_112-113.pdf | 564,3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Tsisaryk_O-Development_of_adigean_112-113.djvu | 24,36 kB | DjVu | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Tsisaryk_O-Development_of_adigean_112-113__COVER.png | 411,88 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.