Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29204

Назва: Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs
Автори: Mykolaivna, Cheban Larysa
Markovych, Marchenko Mykhailo
Volodymyrovych, Chmil Andrii
Приналежність: Yuriy Fedkovych Chernivtsi National University, Chernivtsi
Бібліографічний опис: Mykolaivna C. L. Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs / Cheban Larysa Mykolaivna, Marchenko Mykhailo Markovych, Chmil Andrii Volodymyrovych // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 123. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Mykolaivna C. L., Markovych M. M., Volodymyrovych C. A. (2019) Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 123 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 582.263.1
[604.2
547.979.8]
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 123
Початкова сторінка: 123
Кінцева сторінка: 123
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29204
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.