Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29204

Tytuł: Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs
Authors: Mykolaivna, Cheban Larysa
Markovych, Marchenko Mykhailo
Volodymyrovych, Chmil Andrii
Affiliation: Yuriy Fedkovych Chernivtsi National University, Chernivtsi
Bibliographic description (Ukraine): Mykolaivna C. L. Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs / Cheban Larysa Mykolaivna, Marchenko Mykhailo Markovych, Chmil Andrii Volodymyrovych // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 123. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Mykolaivna C. L., Markovych M. M., Volodymyrovych C. A. (2019) Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 123 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 582.263.1
[604.2
547.979.8]
Strony: 1
Zakres stron: 123
Główna strona: 123
Strona końcowa: 123
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29204
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi