Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29204
Tytuł: | Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs |
Authors: | Mykolaivna, Cheban Larysa Markovych, Marchenko Mykhailo Volodymyrovych, Chmil Andrii |
Affiliation: | Yuriy Fedkovych Chernivtsi National University, Chernivtsi |
Bibliographic description (Ukraine): | Mykolaivna C. L. Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs / Cheban Larysa Mykolaivna, Marchenko Mykhailo Markovych, Chmil Andrii Volodymyrovych // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 123. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Mykolaivna C. L., Markovych M. M., Volodymyrovych C. A. (2019) Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 123 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 582.263.1 [604.2 547.979.8] |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 123 |
Główna strona: | 123 |
Strona końcowa: | 123 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29204 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Mykolaivna_C_L-Biomass_desmodesmus_armatus_123.pdf | 380,58 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Mykolaivna_C_L-Biomass_desmodesmus_armatus_123.djvu | 19,54 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Mykolaivna_C_L-Biomass_desmodesmus_armatus_123__COVER.png | 492,7 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi