Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29204
Titre: | Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs |
Auteur(s): | Mykolaivna, Cheban Larysa Markovych, Marchenko Mykhailo Volodymyrovych, Chmil Andrii |
Affiliation: | Yuriy Fedkovych Chernivtsi National University, Chernivtsi |
Bibliographic description (Ukraine): | Mykolaivna C. L. Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs / Cheban Larysa Mykolaivna, Marchenko Mykhailo Markovych, Chmil Andrii Volodymyrovych // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 123. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Mykolaivna C. L., Markovych M. M., Volodymyrovych C. A. (2019) Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 123 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Date de publication: | 10-oct-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 582.263.1 [604.2 547.979.8] |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 123 |
Start page: | 123 |
End page: | 123 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29204 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Mykolaivna_C_L-Biomass_desmodesmus_armatus_123.pdf | 380,58 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
ProcSPHNP_2019_Mykolaivna_C_L-Biomass_desmodesmus_armatus_123.djvu | 19,54 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
ProcSPHNP_2019_Mykolaivna_C_L-Biomass_desmodesmus_armatus_123__COVER.png | 492,7 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.