Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29204

Title: Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs
Authors: Mykolaivna, Cheban Larysa
Markovych, Marchenko Mykhailo
Volodymyrovych, Chmil Andrii
Affiliation: Yuriy Fedkovych Chernivtsi National University, Chernivtsi
Bibliographic description (Ukraine): Mykolaivna C. L. Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs / Cheban Larysa Mykolaivna, Marchenko Mykhailo Markovych, Chmil Andrii Volodymyrovych // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 123. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Mykolaivna C. L., Markovych M. M., Volodymyrovych C. A. (2019) Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needs. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 123 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 10-Οκτ-2019
Date of entry: 15-Νοε-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 582.263.1
[604.2
547.979.8]
Number of pages: 1
Page range: 123
Start page: 123
End page: 123
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29204
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα