Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29221
Назва: | Функціональний йогурт із біологічно активним йодом |
Інші назви: | Functional yogurt with biological active iodine |
Автори: | Покотило, Олег Лиховида, Володимир Лазарюк, Валерій Володимирович Pokotylo, Oleh Lychovyda, Volodymyr Lazarjuk, Valeryi |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Покотило О. Функціональний йогурт із біологічно активним йодом / Олег Покотило, Володимир Лиховида, Валерій Лазарюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 146. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Pokotylo O., Lychovyda V., Lazarjuk V. (2019) Funktsionalnyi yohurt iz biolohichno aktyvnym yodom [Functional yogurt with biological active iodine]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 146 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 637.146.2 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 146 |
Початкова сторінка: | 146 |
Кінцева сторінка: | 146 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29221 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Functional_yogurt_with_biological_146.pdf | 284,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Functional_yogurt_with_biological_146.djvu | 15,84 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Functional_yogurt_with_biological_146__COVER.png | 410,98 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.