Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29221
Title: | Функціональний йогурт із біологічно активним йодом |
Other Titles: | Functional yogurt with biological active iodine |
Authors: | Покотило, Олег Лиховида, Володимир Лазарюк, Валерій Володимирович Pokotylo, Oleh Lychovyda, Volodymyr Lazarjuk, Valeryi |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Покотило О. Функціональний йогурт із біологічно активним йодом / Олег Покотило, Володимир Лиховида, Валерій Лазарюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 146. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Pokotylo O., Lychovyda V., Lazarjuk V. (2019) Funktsionalnyi yohurt iz biolohichno aktyvnym yodom [Functional yogurt with biological active iodine]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 146 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-okt-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.146.2 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 146 |
Start page: | 146 |
End page: | 146 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29221 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Functional_yogurt_with_biological_146.pdf | 284,72 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Functional_yogurt_with_biological_146.djvu | 15,84 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Functional_yogurt_with_biological_146__COVER.png | 410,98 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!